Леопардовий виключити. Поради Андре Тана щодо ефектних образів у новорічну ніч
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Леопардовий виключити. Поради Андре Тана щодо ефектних образів у новорічну ніч

Леопардовий виключити. Поради Андре Тана щодо ефектних образів у новорічну ніч
Джерело:  online.ua

Український експерт у сфері модної індустрії та дизайнер Андре Тан розповів, як задобрити Блакитного тигра чи, принаймні, не розізлити його у новорічну ніч. Він перерахував деякі табу, одяг, який краще оминути, підбираючи образ для святкування. 

Джерело: Instagram Андре Тана

За його словами, тигр не стерпить синтетичного вбрання, тож закликав надати перевагу натуральним тканинам. Крім того, надто складні та химерні одежі — також на про цей сезон. Цьогоріч варто схилятися до простоти, класичних чорного й білого кольорів. Але не забувати про Very Peri, який нещодавно назвали кольором року представники Інституту Pantone. Трендом сезону Тан називає оксамит.

Хітяра новорічних свят 2022 — оксамит. Також зверніть увагу на міні-сукні з об'ємними плечима, розкішні максі з напівпрозорими вставками та сукні-жакети. У колірній палітрі — колір 2022 року Very Peri, фуксія, чорний і білий.

У коротких відеороликах модний експерт закликає звернути не оминати увагою мінісукні з об'ємними плечима, розкішні максі з напівпрозорими вставками та сукні-жакети.

Забудьте про хижі відтінки: леопардовий, зміїний, зебровий і тигровий – цим ви тільки розлютите тигра! Також не варто одягати речі із натуральної шкіри.– Андре Тан

Яким аксесуарам надати перевагу

З аксесуарів не можна одягати маленькі кільця, пусети та тонкі браслети. Серед аксесуарів варто обирати масивні прикраси.

У добірці дизайнера представлені сукні з об’ємними рукавами, сарафан в поєднанні з сорочкою, блискуче плаття з відкритою спиною та чорна блуза зі шкіряним корсетом в парі зі штанами кольору фуксії.

Нагадаємо, нещодавно мережу сколихнув фільм “Дім Gucci” Рідлі Скотта, який розкриває таємниці навколо вбивства італійського бізнесмена та глави модного дому Мауріціо Гуччі. Його колишня дружина та впливова світська левиця 80-х років Патриція Реджані найняла для вбивства кілера і згодом була засуджена. Патриція, яка колись мала великий вплив на світ високої моди, була достроково звільнена за хорошу поведінку в жовтні 2016 року. В ув’язненні вона провела 18 років.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?