Ломаченко переміг нокаутом Камбососа — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко переміг нокаутом Камбососа — відео

Ломаченко
Джерело:  Champion

Український боксер Василь Ломаченко переміг австралійського боксера Джорджа Камбососа.

Як пройшов бій Ломаченка проти Камбососа

Український боксер Василь Ломаченко технічним нокаутом переміг колишнього абсолютного чемпіона світу з Австралії Джорджа Камбососа у поєдинку за пояс Міжнародної боксерської федерації (IBF) у легкій вазі.

Бій на RAC Arena в австралійському Перті достроково завершився в 11 раунді.

Активнішим на старті поєдинку був українець, який з перших хвилин контролював центру рингу. Його суперник намагався відповідати контратаками.

Атаки Ломаченка у перших раундах були влучнішими, Камбосос намагався пробивати по корпусу українця.

У 7-му раунді українець відправив суперника на канвас рингу. Джордж зміг піднятися та продовжив бій.

Влучні удари Ломаченка призвели до розсічення на правому оці Камбососа, проте він не здався та продовжив свої комбінації по корпусу Василя.

У чемпіонських раундах Джордж намагався знайти свій шанс в нокауті, відчайдушно завдаючи ударів по Василю. Водночас українець не залишив йому шансів та двічі відправив його в нокдаун в 11 раунді. Після третього падіння австралійця рефері зупинив бій.

Загалом Ломаченко завдав 175 ударів (36,5% з яких були влучними), проти 40 ударів (10,8%) у Джорджа.

Камбосос пояснив поразку Ломаченку рідній публіці

Колишній абсолютний чемпіон світу з Австралії Джордж Камбосос вважає, що чемпіон світу за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF) у легкій вазі Василь Ломаченко  — один з найкращих в історії спорту.

Про це Камбосос розповів після поразки від українського боксера.

Що ти можеш сказати про цього чоловіка, він один з найкращих боксерів усіх часів, в історії. Ми намагалися з усіх сил, ми почали дуже добре, стартували з нашого плану на бій, але він справжній чемпіон, він заслуговує на цей пояс. Я віддав усе, що міг, я показав все найкраще, — підсумував австралієць.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?