Ломаченко проведе титульний бій проти Камбососа — відома дата
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко проведе титульний бій проти Камбососа — відома дата

Ломаченко VS Камбосос
Джерело:  online.ua

Уже 12 травня 2024 року в Австралії відбудеться поєдинок між всесвітньо відомими боксерами Джорджем Камбососом та Василем Ломаченком.

Ломаченко VS Камбосос. Що відомо про майбутній бій

Уночі 31 січня в Україні відбулась пресконференція Джорджа Камбососа та Василя Ломаченка, під час якої офіційно заявили про титульний двобій.

Поєдинок між боксерами відбудеться 12 травня на території Джорджа — місто Перт, що в Австралії. На кону двобою стоятиме пояс IBF у легкій вазі, який став вакантним після того, як абсолютний чемпіон світу у цьому дивізіоні Девін Хейні перейшов в іншу вагу.

Що важливо розуміти, саме проти Хейні відбувся крайній двобій Ломаченка.

Однак українцю не вдалося відібрати в американця усі пояси та звання абсолютного чемпіона планети.

Як уже згадувалося раніше, перемога Девіна була вкрай сумнівною та спровокувала свист уболівальників, які зібрались на трибунах.

Чимало фанатів боксу переконані у тому, що це було упереджене ставлення суддів до Ломаченка, який насправді здобув перемогу у цьому бою.

Попри це, реваншу український чемпіон так і не дочекався. Девін схитрив та втік в іншому вагову категорію.

Оркім того, гіркий досвід поєдинків проти Хейні має Камбосос. Саме Джордж переміг Теофімо Лопеса та став абсолютом у легкій вазі. Але не зумів провести успішний захист титулів у бою проти Девіна, з яким бився двічі, зазнавши двох поразок.

Влітку 2023 року Камбосос переміг Максі Х'юза.

Що важливо розуміти, у боксерській спільноті не роблять жодного боксера фаворитом, тому шанси Ломаченка та Камбососа рівні.

За словами українського чемпіона, якщо він переможе Камбососа, то вже не зупиниться.

Василь прагне втілити мрію в реальність та знову спробувати пройти шлях до титулу абсолюта у легкій вазі. Натомість Джордж хоче поставити хрест на кар'єрі боксера із України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?