Українець Богачук битиметься за звання чемпіона світу з боксу за версією WBC — відома дата
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українець Богачук битиметься за звання чемпіона світу з боксу за версією WBC — відома дата

Сергій Богачук
Джерело:  WBC

Українець Сергій Богачук проведе бій за повноцінний титул чемпіона світу з боксу від WBC в першій середній вазі 30 березня в Лас-Вегасі.

Бій Богачук-Фундора

WBC підтвердив проведення майбутнього бою за звання чемпіона WBC у напівсередній вазі між Сергієм Богачуком, чинним чемпіоном WBC Continental Americas, і колишнім тимчасовим чемпіоном WBC Себастьяном Фундорою.

Бій пройде 30 березня в Лас-Вегасі.

Це буде перший перший для Богачука бій за головний титул у статусі другого найрейтинговішого претендента і чинного володаря поясу WBC Continental Americas.

Україець вже 5 разів перемагав Фундору.

Як відомо, зараз Україна має одного чинного чемпіона світу з боксу — Олександра Усика, який володіє трьома основними поясами в надважкій вазі.

Водночас WBC проголосував за надання чинному чемпіону WBC у суперлегкій вазі Джермеллу Чарло статусу «Чемпіона на перерві» після аналізу конкретних обставин у дивізіоні.

Останній бій Чарло провів у другій середній вазі, і немає впевненості, що він повернеться до бою в першій середній вазі.

Нагадаємо, що Чарло за рішенням суддів програв мексиканцеві Канело Альваресу і зазнав дебютної професійної поразки.

Сергій Богачук: що відомо

28-річний українець висьупає у першій середній вазі.

Вже провів 24 поєдинки на професійному ринзі, з них — 23 перемоги, зокрема 22 — нокаутом.

Єдину поразку зазнав від американця Брендона Адамса технічним нокаутом у березні 2021 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?