Лопес програв Камбососу всі пояси абсолютного чемпіона – видовищне відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Лопес програв Камбососу всі пояси абсолютного чемпіона – видовищне відео

Лопес програв Камбососу всі пояси абсолютного чемпіона – видовищне відео
Джерело:  online.ua

Вночі 28 листопада відбувся бій за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі між Теофімо Лопесом та Джорджем Камбососом. Здобувши перемогу над українцем Василем Ломаченком, Лопес не зміг встояти під ударами австралійця і провалив захист свого титулу.

Джерело: DAZN Boxing

Лопес побував у нокдауні таки на початку поєдинку, однак у 10 раунді зумів зрівняти ситуацію і відправив у нокдаун свого супротивника Камбососа. Та це не завадило колективному рішенню суддів проголосити останнього переможцем.

Перша в кар’єрі поразка Лопеса

Для Теофімо Лопеса ця поразка стала першою в кар'єрі. В бою проти 28-рінчного Джорджа Камбососа американець захищав здобутий у бою з Ломаченком титул абсолютного чемпіона світу.

Судячи з результатів зважування перед боєм, не можна стверджувати, що спортсмени були в нерівних умовах. Не зважаючи на те, що Лопес виглядає трішки міцнішим за Камбососа, їхня вага різниться у якихось пів кілограма. Вага американця Лопеса - 61,2 кг, а австралійця Камбососа - 60,7 кг.

Варто зауважити, що проводячи прогноз щодо результатів бою, чимало спортивних аналітиків сходилися на тому, що Теофімо Лопес є значно більш ймовірним переможцем, аніж його супротивник. Тому перемога боксера з Австралії, який проте, був регіональним володарем титулу WBA Oceania, викликала деяке здивування.

Представник Штатів завершував двобій із розсіченням на обличчі. Хоча спортсмен був доволі активним на полі бою, австралієць не просто гідно витримував його чіткі удари, але й систематично завдавав власних.

За роздільним рішенням перемогу здобув Джордж Камбосос – 111:115, 112:115 та 114:113. Австралієць відібрав чемпіонські титули Лопеса, які він раніше забрав в українця Ломаченка.

Цікаво, що американець напередодні оголошення результатів самовпевнено підняв руку догори, очевидно, чекаючи на озвучення власного імені. Та конферансьє промовив ім’я Камбососа і це, судячи з реакції, стало несподіванкою для обох. Та лише для одного з них – приємною. Представник Австралії прийняв свою перемогу зі сльозами на очах.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?