Манчестер Сіті-Ліверпуль. Де та коли дивитися матч Чемпіонату Англії
Категорія
Спорт
Дата публікації

Манчестер Сіті-Ліверпуль. Де та коли дивитися матч Чемпіонату Англії

Футбол
Джерело:  online.ua

25 листопада о 14:30 “Манчестер Сіті” на своєму стадіоні “Етіхад” прийме “Ліверпуль” у центральному матчі 13-го туру АПЛ.

Що відомо про гру Манчестер Сіті-Ліверпуль

Манчестер Сіті, який займає перше місце в англійській Прем'єр-лізі з 28 очками, зіграє в матч з метою збільшити свою перевагу на вершині таблиці. Їхня перевага вже знаходиться під загрозою з боку кількох команд, серед яких і Ліверпуль під керівництвом німецького тренера Юргена Клоппа.

 Що стосується «Ліверпуля» , який зараз поступається «Сіті» в боротьбі за перше місце і займає другу позицію з 27 очками, то вони зосереджені на перемозі, яка підніме їх на вершину. Така перемога потенційно може стати сильним поштовхом для продовження їхнього вражаючого шляху цього сезону.

Онлайн трансляцію матчу "Манчестер Сіті" - "Ліверпуль" можна подивитися на каналі Setanta Sport.

Історія ігор Манчестер Сіті проти Ліверпуля

У 42 матчах між «Манчестер Сіті» та «Ліверпулем» перший переміг у 10 випадках, а «Ліверпуль» здобув перемогу в 17 матчах. Решта 15 матчів завершилися нічиєю.

Остання зустріч між цими командами відбулася в Прем'єр-лізі 1 квітня 2023 року, завершившись перемогою Манчестер Сіті над Ліверпулем з рахунком 4:1.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?