Україна зіграла внічию з Італією та не пройшла на Євро-2024
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна зіграла внічию з Італією та не пройшла на Євро-2024

Футбол
Джерело:  УАФ

20 листопада Україна зіграла останній матч у відборі на Євро-2024. Гра проти італійців закінчилася рахунком 0:0.

Результат матчу Україна-Італія

Матч пройшов у німецькому Леверкузені на стадіоні «БайАрена». Він мав визначити, хто опиниться на другій сходинці групи С та потрапить на чемпіонат Європи.

Італію влаштовувала нічия, тоді як Україні потрібна була лише перемога.

УАФ повідомляє, що на 5-й хвилині Циганков здалеку пробив у площину, а невдовзі К’єза пробачив українців після скидки Дзаньйоло в штрафному.

Потім синьо-жовті провели кілька атак, але без завершення. Далі виручили воротарі обох команд — після ударів Судакова й Барелли відповідно.

На початку другого тайму Італія продовжувала контролювати гру. На 65-й хвилині після вкидання Коноплі з ауту м’яч дійшов до Мудрика, але той не переграв Доннарумму.

Турнірна таблиця групи С

  • Англія — 20 очок (8 матчів), 22:4

  • Італія — 14 (8), 16:9

  • Україна — 14 (8), 11:8

  • Північна Македонія — 8 (8), 10:20

  • Мальта — 0 (8), 2:20

Україна ще може пройти на Євро-2024, оскільки зіграє у відбірковому плей-оф. Жеребкування відбудеться 23 листопада, після чого Україна отримає суперників.

Серед потенційних суперників у півфіналі плей-оф (21 березня) — команди Уельсу або Польщі (у шляху Ліги А), Ізраїлю та Боснії і Герцеговини (у шляху В).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?