Манчестер Сіті — Тоттенхем. Де і коли дивитися фінал Кубка англійської Ліги
Категорія
Спорт
Дата публікації

Манчестер Сіті — Тоттенхем. Де і коли дивитися фінал Кубка англійської Ліги

Манчестер Сіті — Тоттенхем. Де і коли дивитися фінал Кубка англійської Ліги
Джерело:  online.ua

У неділю, 25 квітня, в Лондоні пройде фінал Кубка англійської Ліги між командами Манчестер Сіті і Тоттенхем. Переможець цього матчу отримає перший трофей сезону 2020/2021.

Джерело: офіційний сайт турніру

Розпочнеться матч Манчестер Сіті - Тоттенхем о 18:30 за київським часом. Онлайн-трансляція в Україні в прямому ефірі буде проходити на телеканалі Setanta Sports Ukraine. Дивитися гру в прямому ефірі можна також на каналі Sky Sports, а стежити за рахунком в реальному часі в офіційному Twitter Кубка англійської Ліги.

Орієнтовні склади

За Манчестер Сіті в матчі з Тоттенхем гратимуть: Стеффен - Канселу, Діаш, Лапорт, Менді - Бернарду, Фернандіньо, Гюндоган - Марез, Торрес, Стерлінг

До розіграшу першого трофея сезону Тоттенхем підходить з новим тренером - 29-річному Райаном Мейсоном, для якого це перша клубна робота на посаді головного. Орієнтовно, на поле вийдуть: Льоріс - Орьє, Альдервейрельд, Дайер, Регілон - Ндомбеле, Хойб'єрг - Бейл, Ло Чельсо, Сон - Моура.

Прогноз букмекерів на матч Манчестер Сіті - Тоттенхем

Британська букмекерська контора William Hill фаворитом протистояння вважає Манчестер Сіті. Коефіцієнт на перемогу цієї команди дорівнює 1,50, перемога Тоттенхема оцінюється в 5,80, нічия в основний час - в 4,50.

Для Манчестер Сіті перемога в цьому матчі дозволить встановити історичний потрійний рекорд в сезоні 2020/21, досягнувши вершини Прем'єр-ліги, а також останніх чотирьох матчів Ліги чемпіонів УЄФА, і перемоги в фіналі.
Тоттенхем 13 років не вигравав в Кубку англійської Ліги, останній трофей був завойований ще в 2008 році. Але ця команда стане важким суперником для Манчестер Сіті. В останніх 10 очних матчах "шпори" виграли тричі.
За всю історію Манчестер Сіті і Тоттенхем зіграли 164 матчі практично з рівним результатом. Манчестер Сіті здобув 65 перемог, Тоттенхем - 63. Ще 36 поєдинків завершилися внічию.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?