Матч Італія — Іспанія. Де і коли дивитися перший півфінал Євро-2020
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Італія — Іспанія. Де і коли дивитися перший півфінал Євро-2020

Матч Італія — Іспанія. Де і коли дивитися перший півфінал Євро-2020
Джерело:  online.ua

Незабаром у першому півфінальному протистоянні Євро-2020 зійдуться перші два претенденти на фінальний матч - збірні Італії та Іспанії.

Джерело: офіційний розклад

Початок матчу запланований на 22:00 за київським часом у вівторок, 6 липня. Він відбудеться на лондонському стадіоні “Вемблі”.

Трансляцією на українській території займатимуться телеканали “Україна”, “Футбол 1”, а також “Футбол 2”.

Для італійців попереднім матчем стала гра проти збірної Бельгії. Завдяки перемозі 2:1 вони пройшли чвертьфінал та опинилися на поточній стадії континентальної ліги.

Своєю чергою Іспанія здолала на шляху до 1/ 2 фіналу Євро Швейцарію. Матч виявився вкрай напруженим - іспанці зуміли здолати суперника лише після основного часу на стадії вирішальних пенальті - 1:1(3).

Обидві команди з півфіналу не зазнали жодної поразки під час попередніх ігор чемпіонату. Утім, ця безпрограшна серія буде перервана для однієї зі сторін, яка залишить турнір на користь суперника, що битиметься далі в фіналі.

Згідно з уточненням УЄФА, стартові склади збірних орієнтовно виглядають наступним чином:

  • Італія: Доннарумма; Флоренці, Бонуччі, К'єлліні, Емерсон; Барелла, Жоржина, Верратті; К'єза, Іммобіле, Лоренцо Інсіньє;

  • Іспанія: Унай Симон; Аспілікуета, Ерік Гарсія, Емерік Ляпорт, Жорді Альба; Коке, Бускетс, Педрі; Жерар Морено, Мората, Дані Ольмо.

Півфінал Євро-2020

В іншому півфінальному протистоянні одночасно зійдуться збірні Англії та Данії. Англійці напередодні буквально розгромили українську збірну під тренерством Андрія Шевченко.

Матч Україна - Англія завершився з рахунком 0:4, тож рекордом нашої національної команди залишається чвертьфінал Євро. Збірна пропустила від англійського суперника вже на 4-й хвилині - автором голу став зірковий Гаррі Кейн.

Своєю чергою Данія попри катастрофічні проблеми на старті ще у період групового етапу зуміла пройти у півфінал перемогою над Чехією 2:1.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?