McDonald’s разом з Google використовуватиме ШІ. Як це працюватиме
Категорія
Технології
Дата публікації

McDonald’s разом з Google використовуватиме ШІ. Як це працюватиме

McDonald’s
Джерело:  The Verge

McDonald’s співпрацює з Google для впровадження штучного інтелекту в роботу компанії з 2024 року. Так ресторани отримають оновлення апаратного та програмного забезпечення.

Як McDonald’s впровадить ШІ

Разом з оновленням інших систем, зокрема кас для замовлень і мобільний застосунок, McDonald’s зможе використовувати штучний інтелект на величезних обсягах даних для оптимізації операцій.

Одним з результатів буде постійна «гаряча, свіжа їжа» для клієнтів. Проте McDonald’s не розкриває, які саме функції ШІ впровадить у свою роботу.

Оновлена система допоможе менеджерам «швидко знаходити і впроваджувати рішення для зменшення збоїв у роботі».

Що відомо про оновлення в McDonald’s

Раніше видання The Wall Street Journal писало, що McDonald’s суттєво змінив спосіб приготування гамбургерів. Інновації тестували в Австралії, а до початку 2024 року McDonald’s запровадить їх по всій території США.

Також у США мережа McDonald’s запускає новий ресторан CosMcʼs. Заклад працюватиме в тому ж сегменті ринку, що й Starbucks — там подаватимуть холодні і гарячі напої, сендвічі й десерти.

Компанія обіцяє клієнтам можливість створювати «потойбічні» напої, доповнені бульбашками або ароматизованими сиропами.

Назва нового бренду походить від персонажа з McDonaldland — прибульця з космосу. Він зʼявлявся в рекламі наприкінці 1980-х і на початку 1990-х років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?