Медведчук написав пропагандистську статтю: звинувачує Україну у війні і виправдовує РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Медведчук написав пропагандистську статтю: звинувачує Україну у війні і виправдовує РФ

Медведчук написав пропагандистську статтю: звинувачує Україну у війні і виправдовує РФ
Джерело:  online.ua

Поплічник та кум Володимира Путіна Віктор Медведчук написав статтю в якій повторив тези російської пропаганди про те, що у російському вторгненні винна Україна і Захід.

Джерело: російська газета «Известия»

Медведчук опублікував пропагандистську статтю про Україну

Так, Медведчук уявив себе військовим експертом і заявив, що бачить лише два виходи з війни: "сповзати до світової війни і ядерного конфлікту або знову починати процес розрядки, для чого потрібно враховувати інтереси всіх сторін".

Але для цього потрібно політично визнати, що у Росії є інтереси, що їх необхідно враховувати в побудові нової розрядки.

Також Медведчук вважає російське вторгнення в Україну "українським конфліктом", який може "рости далі, перекидаючись на Європу, інші країни".

Кум Путіна вважає, що війна також може бути "локалізована і вирішена", але влада Зеленського нібито "нескінченну кількість разів заявляє, що ніякий мир їй не потрібен, а потрібно більше зброї і грошей на війну".

Також Медведчук не забув пригрозити Європі. Мовляв, якщо вона не перестане підтримувати Україну, то "то її затягне у війну, можливо, і в ядерну".

Окрім цього, Медведчук згадує історію від часів Холодної війни, Майдани, називає Порошенка "президентом війни", а Зеленського "уособленням війни".

Нагадаємо, що нардеп від "ОПЗЖ" Віктор Медведчук підозрюється у держзраді, після 24 лютого він намагався втекти з України, проте його затримали, а потім обміняли на 200 українських полонених.

10 січня Володимир Зеленський позбавив Медведчука громадянства, а Верховна Рада - мандата.

Нагадаємо, що раніше ГУР попередило про підготовку комплексне та масштабне вкидання ворогом фейкових новин, яке здійснюватиметься із залученням усього спектру сучасних інформаційних засобів та спрямоване на підрив довіри до України з боку західних партнерів.

Аналітики Інституту вивчення війни попередили, що Кремль формує інформаційний простір, щоб відновити підтримку вторгнення в Україну.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?