Ми більше не разом. Дружина Саакашвілі вперше відвідала його під час ув'язнення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ми більше не разом. Дружина Саакашвілі вперше відвідала його під час ув'язнення

Ми більше не разом. Дружина Саакашвілі вперше відвідала його під час ув'язнення
Джерело:  online.ua

Перша дружина колишнього президента Грузії Михеіла Саакашвілі, Сандра Рулофс, вперше відвідала його у лікарні, де політик перебуває під вартою.

Джерело:  Сандра Рулофс

Дружина Саакашвілі вперше відвідала його під час ув'язнення: фото

За словами 54-річної колишньої першої леді, яка, найімовірніше, досі офіційно одружена з політиком, відверто зізналася, що більше вони не разом.

Мені знадобилося цілих два роки, перш ніж я виявилася психологічно готовою та достатньо впевненою, щоби поїхати і навідати Мішу в ув'язненні. Після тривалої зустрічі та щирої розмови я можу сказати, що ми більше не разом, - повідомила своїм підписникам у соціальній мережі Сандра Рулофс.

Сандра Рулофс (фото - facebook.com)

Я бажаю йому свободи, здоров'я та щастя, - підсумувала колишня перша леді Грузії.

Варто зазначити, що за період подружнього життя Рулофс та Саакашвілі народили та виховали двох синів: Едуарда та Ніколоза. Наразі вони обоє уже дорослі чоловіки.

Окрім того, в експрезидента Грузії є одна донька, Еліс-Марія, від грузинської співачки Софо Ніжарадзе і друга, Жасмін від депутатки "Слуги народу" Єлизавети Ясько.

Сандра Рулофс (фото - facebook.com)

Не можна також не згадати про те, що про свої стосунки Михеіл та Єлизавета публічно оголосили ще 2 роки тому.

Як дружина Саакашвілі відреагувала на його публічний роман з українською нардепкою

Ця звістка шокувала Сандру Рулофс, яка назвала її вкрай неочікуваною для себе, а форму, в якій це було зроблено, "неприйнятною".

Багато розгублених друзів і товаришів запитують мене про моє особисте життя. Я не приховую від вас, що зміст відео, яке оприлюднене ввечері в п’ятницю, був для мене несподіваним, а форма – абсолютно неприйнятною. Незважаючи на особисті емоції, я зберігаю спокій і вірю, що ми вийдемо переможцями з цієї битви", – написала дружина Саакашвілі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?