Мінус 24 окупанта. У Криму двоє дівчат отруїли військових РФ
Категорія
Події
Дата публікації

Мінус 24 окупанта. У Криму двоє дівчат отруїли військових РФ

Армія РФ
Джерело:  online.ua

У тимчасово окупованому Криму в одній з військових частин Сімферополя отруїли російських загарбників. Ліквідовано понад 20 солдатів РФ.

Місцеві дівчата ліквідували окупантів у Криму

Як повідомляють російські телеграм-канали, на КПП військової частини прийшли двоє милих дівчат, які представилися місцевими мешканками.

Вони принесли сім пляшок горілки та трохи закуски – рибу, ковбасу, хліб, сир.

Хлопці горілку та їжу взяли, випили з товаришами по службі, поїли. І багато хто отруївся, – розповів один із очевидців.

За даними джерел у спиртному та продуктах були «величезні дози миш’яку», а в одній із пляшок виявлено стрихнін. Померло 24 російських військових, ще 11 окупантів госпіталізовано.

У Севастополі місцева намагалася спалити військкомат окупантів РФ

В окупованому Севастополі в Криму місцева жителька спробувала підпалити будівлю російського військкомату. Інцидент стався 11 листопада близько 19:00 за місцевим часом.

Згідно з повідомленням, 62-річна жителька Севастополя Наталя підійшла до російського військкомату на вулиці Леніна, 41, дістала з сумки пляшку із запальною сумішшю і кинула її у двері будівлі, після чого почалася пожежа. 

Російські ЗМІ стверджують, що загоряння було ліквідовано, а жінку затримали.

Силовики РФ і російські військові офіційно не повідомляли про цей інцидент.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?