Мобілізація артистів. Фагот з ТНМК різко відповів Олегу Скрипці
Категорія
Культура
Дата публікації

Мобілізація артистів. Фагот з ТНМК різко відповів Олегу Скрипці

Олег Фагот Михайлюта
Джерело:  Gazeta.ua

Олег “Фагот” Михайлюта з гурту ТНМК емоційно відреагував на слова Олега Скрипки про те, що артиста не варто запитувати про мобілізацію. 

Фагот з ТНМК вважає, що всі українці повинні захищати Україну

На переконання артиста, українські зірки повинні бути готові взяти у руки зброю.

Попри це, Фагот не заперечує, що є люди, які більш професійними військовими, проте наразі війна знаходиться на тому етапі, коли потрібно залучення якомога більшої кількості людей.

Так ніхто не фронтовик! То, що — нам просто віддати країну в руки ворогу? Ясно, що є люди більш дотичні до військової справи і мають до того хист. Однак треба розуміти, що зараз кожен чоловік в Україні повинен вміти захищати себе, своїх близьких, рідне село чи місто.

Олег “Фагот” Михайлюта 

Олег “Фагот” Михайлюта 

Фронтмен ТНМК

На переконання українського співака, війна стосується зірок так само як і всіх інших, тому популярність та медійність не звільняють від обов’язку захисту батьківщини.

Ніхто з нас не обирав шлях стати вбивцею, але коли йдуть вбивати тебе — треба брати в руки зброю. Це стосується абсолютно всіх, і артисти не є винятком. Не вмієш поводитись зі зброєю чи керувати дроном — йди вчись, — наголосив Фагот.

Що Олег Скрипка говорив про мобілізацію

На переконання Олега Скрипки, в Україні не настільки "тотальна" війна, щоб забороняти усім чоловікам виїжджати.

Саме тому він пропонує у деяких випадках зробити правило, за яким можна було б перетинати кордон за донат.

Під час нового інтерв'ю ведуча пригадала ці слова артисту. Цього разу Олег Скрипка почав стверджувати, що не є спеціалістом у цьому питанні.

Ольга Нємцева спробувала пояснити важливість теми, та Скрипка заявив, що він "баяніст", і запитувати у нього про мобілізацію — недоречно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?