Модель Емілі Ратажковскі розповіла про зґвалтування у 15-річному віці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Модель Емілі Ратажковскі розповіла про зґвалтування у 15-річному віці

Модель Емілі Ратажковскі розповіла про зґвалтування у 15-річному віці
Джерело:  online.ua

Відома американська модель та акторка Емілі Ратажковскі завжди була відвертою зі своїми фанатами. Цього разу дівчина розповіла нові деталі свого життя у власній книжці "Моє тіло". Так, вона вперше зізналася, що втратила цноту у 15 років - за її словами, це було зґвалтування.

Джерело: The Daily Mail

Емілі Ратажковскі пережила сексуальне насильство

В першій автобіографічній книжці моделі Емілі Ратажковскі "Моє тіло" можна дізнатися не тільки про цікаві подробиці життя зірки, а й про трагічні та моторошні періоди. Так, дівчина вперше наважилася розповісти про випадок насильства, який трапився з нею в юності.

За словами моделі, у 15-річному віці вона зустрічалась з бойфрендом, якого звали Оуен. 16-річний хлопець практично зґвалтував свою подругу.

"Чому 15-річна я не кричала тоді на все горло? Хто навчив мене мовчати? Я ненавиділа себе. Я нікому не розповідала, що сталося з Оуеном у ті вихідні. Це був секс без згоди. Я була така молода. У мене навіть не було сексу до цього", - відверто розповідає модель.

Варто звернути увагу на те, що це не перше відверте зізнання Емілі Ратажковскі. Так, рік тому зірка зізналася, що постраждала від сексуального насильства з боку фотографа Джонатана Ледера, коли їй було 20 років. За словами моделі, тоді вона не була відомою й прийшла у дім чоловіка на зйомку. Дівчина позувала у спідній білизні, тоді як Ледер часто наливав їй вино. Потім фотограф домагався Емілі й завдав їй фізичного болю, однак їй вдалося від нього втекти.

Також Емілі ніколи не приховувала, що зазнала домагань у 2013 році. Це сталося під час зйомок кліпу Blurred Lines зі співаками Фареллом Вільямсом, репером Т. І. та Робіном Тіком. Для зйомок Емілі Ратажковскі позувала напівоголеною. Вона зізнається, що Робін Тік був трохи п'яний, тому в один момент він схопив її за голі груди. Режисерка зразу зупинила знімальний процес та захистила її.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?