Молдова зупинила роботу двох пунктів пропуску на кордоні з Україною через негоду
Категорія
Світ
Дата публікації

Молдова зупинила роботу двох пунктів пропуску на кордоні з Україною через негоду

ДПСУ
Молдова

Молдова припинила пропуск транспорту на пунктах пропуску «Маяки – Паланка – Удобне», «Старокозаче – Тудора». Причиною стала негода.

Молдова призупинила пропуск на двох пунктах на кордоні

ДПСУ повідомляє, у в населеному пункті Каушани у Молдові через погодні умови завантажена траса.

Через це суміжна сторона прийняла рішення про припинення пропуску транспортних засобів на свою територію в пунктах пропуску «Маяки – Паланка – Удобне», «Старокозаче – Тудора».

Що відомо про негоду в Україні

Станом на вечір 26 листопада в Україні без світла залишилися близько 400 населених пунктів у 10 областях. Зокрема, в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській та Київській. Найбільше постраждала Одеська область.

На Одещині 27 листопада всі заклади освіти перейдуть на дистанційну форму навчання. Дитячі садки та школи працюватимуть у режимі чергових груп.

Також раніше 26 листопада заборонили рух на трасі М-15 Одеса — Рені. Тимчасове обмеження руху для великовантажного транспорту діє на трасі М-16 Одеса — Кучурган.

Протягом 26-27 листопада у Сумській, Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській областях очікуються сильні мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, хуртовини. У Київській, Чернігівській, Черкаській, Одеській областях очікують сильні снігопади.

Дощі прогнозують в Харківській, Дніпропетровській, Херсонській, Запорізькій областях та Криму.

26 листопада в Україні створили Штаб з усунення наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах державного значення. На державних дорогах працюють 368 одиниць техніки й майже півтисячі людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?