Мудрик у "Челсі" відзначився асистом і забив незарахований гол — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мудрик у "Челсі" відзначився асистом і забив незарахований гол — відео

Мудрик у "Челсі" відзначився асистом і забив незарахований гол — відео
Джерело:  online.ua

Гравець української збірної Михайло Мудрик вчетверте вийшов на поле лондонського клубу "Челсі", який виграв проти "Лестера" з рахунком 3:1. Футболіст відзначився асистом, а також забив гол, який не зарахували.

Джерело: Суспільне

Як пройшов матч Челсі-Лестер

У перших двох голах "Челсі" Мудрик не відзначився. Перший гол забив захисник Бен Чілвелл з кута карної зони, другий – Гаверц після передачі від Енцо Фернандеса.

На 39-й хвилині за "Лестер" забив Патсон Дак.

Наприкінці другого тайму Мудрик забив гол, проте з офсайду. Позицію поза грою зафіксували арбітри і гол не зарахували.

Після цього вінгер зробив свою першу результативну передачу за лондонський клуб. Дотиком головою в межах карної зони він передав м'яча Матео Ковачичу, який забив третій гол "Челсі".

Після цього на заміну Мудрику вийшов хавбек Карні Чуквуемека.

Що відомо про Михайла Мудрика у Челсі

На початку 2023 року до лондонського клубу приєднався український футболість Михайло Мудрик. Клуб купив його за рекордні, як для України, 70 млн євро.

Михайло Мудрик завершив свій перехід з донецького "Шахтаря" до лондонського "Челсі" після узгодження особистих умов з клубом. Український легіонер, якому на початку цього місяця виповнилося 22 роки, підписав контракт з "синіми" на вісім з половиною років, щоб закріпити свій переїзд на "Стемфорд Брідж", — йдеться в офіційній заяві "Челсі".

Мудрик вже провів 7 матчів за Челсі та має 1 асист.

Наступний вихід Мудрика на поле може статися 18 березня. Тоді "Челсі" зіграє проти "Евертоноа", в якому грає українець Віталій Миколенко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?