Мудрик відзначився першим голом за "Челсі" у 2024 році — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мудрик відзначився першим голом за "Челсі" у 2024 році — відео

Михайло Мудрик
Джерело:  Football.ua

Українець Михайло Мудрик вперше в цьому році відзначився забитим м'ячем за Челсі в матчі 5-го раунду Кубку Англії проти Лідса.

Як зіграв Мудрик

Український півзахисник вперше за місяць вийшов в основному складі "Челсі".

На 37-й хвилині він вдало відгукнувся у штрафному майданчику суперника на пас Рахіма Стерлінга і завдав результативного удару з-під захисника гостей.

Мудрик провів на полі майже увесь поєдинок, його замінили на 90+3 хвилині. Це вдруге у сезоні за "Челсі" він провів 90 та більше хвилин.

За всю гру Мудрик виконав 15 точних передач, здійснив два удари, а також виконав два кутових.

«Челсі» — «Лідс» — 3:2 (2:1) Голи: Джексон (15), Мудрик (37), Галлахер (90) — Фернандес (8, 59)

У чвертьфіналі лондонці зустрінуться з лідером Чемпіоншипа — Лестер Сіті.

Михайло Мудрик у "Челсі"

23-річний український півзахисник провів 27 матчів за "Челсі" у всіх турнірах сезону 2023/24. Він забив п'ять голів та віддав дві результативні передачі.

У грудні 2023 року Мудрик провів найрезультативніший місяць сезону у "Челсі": два голи та один асист.

Українець має контракт із «Челсі» до 2031 року. За цей трансфер «Челсі» заплатив 70 млн євро та 30 млн євро у вигляді бонусів.

Цей трансфер став найдорожчим трансфером із української Прем'єр-ліги, найдорожчим зимовим трансфером в англійській Прем'єр-лізі, а також зробив Мудрика найдорожчим українським футболістом, побивши рекорд Андрія Шевченка, за якого «Челсі» в 2006 році заплатив майже 44 млн євро.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?