На Брянщині досі не приборкали пожежу на нафтобазі, лунають нові вибухи — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

На Брянщині досі не приборкали пожежу на нафтобазі, лунають нові вибухи — відео

нафтобаза у Брянській області
Джерело:  online.ua

У Брянській області РФ розпочалася друга доба пожежі на нафтобазі у Клинцях, яка спалахнула внаслідок атаки українських дронів.

На Брянщині досі вирує пожежа та прогриміла нова “бавовна”

Атака дронів Головного управління розвідки України на нафтобазу у Брянські області відбулася вранці 19 січня.

За словами місцевої влади, це сталося приблизно о 06:40.

Уже 30 годин поспіль росіянам не вдається приборкати масштабну пожежу, хоча до боротьби з вогнем залучені сотні пожежників та десятки одиниць техніки.

Також повідомляється, що вранці 20 січня дрони знову атакували Брянщину. Влада РФ стверджує, що їх нібито вдалося знищити. У регіоні гриміли потужні вибухи.

Що цікаво, за словами губернатора Брянщини Олександра Богомаза, причиною пожежі стало нібито те, що російська ППО збила український дрон просто над нафтобазою й він скинув вибухівку.

Окрім того, 19 січна також відбулася атака дронів на Тамбовський пороховий завод. Це також була спецоперація ГУР. В результаті ворожий об’єкт зазнав серйозних руйнувань.

Як у ГУР коментують атаку на нафтобазу у Брянській області

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов 19 січня заявив, пожежа на нафтобазі у Клинцях Брянської області є результатом російського вторгнення в Україну.

Зрозуміло, що коли мова йде про нафтобазу, яка задіяна у постачанні окупаційного корпусу пально-мастильними матеріалами, то це ускладнює логістику окупантам, це зриває графіки забезпечення і дає додаткові можливості, збільшує простір для маневру для наших захисників, — пояснив Андрій Юсов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?