На Донбасі попередили ймовірний теракт проти СБУ
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі попередили ймовірний теракт проти СБУ

На Донбасі попередили ймовірний теракт проти СБУ
Джерело:  online.ua

У Луганській області було передбачено підрив автомобілю, яким користувалися робітники місцевого управління Служби безпеки - вибуховий пакет своєчасно помітили.

Джерело: поліція Луганщини

За офіційними даними, інцидент стався днем у четвер, 29 липня.

“Сьогодні, 29 липня, о 14:22 до чергової частини Сєвєродонецької поліції надійшло повідомлення від чергового 3 управління ГУ СБ України в Донецькій та Луганській областях про те, що під одним зі службових автомобілів вони виявили невідомий предмет, який може бути вибуховим пристроєм”, - пояснили у правоохоронному відомстві.

На місце інциденту спрямували експерти з вибухівки, кінологи, робітники різноманітних служб поліції, патрульні, слідчо-оперативна група, керівництво ГУНП.

Відзначається, що для проведення усіх необхідних заходів із знешкодження загрози було проведено евакуацію робітників з адміністративного будинку управління, територія навколо місця події оточена поліцією, що забезпечила публічну безпеку.

“Встановлено, що під час заїзду службової автівки на територію управління СБУ в ході обов’язкової перевірки транспортних засобів співробітником охорони було виявлено підозрілий предмет прикріплений до днища автомобілю з якого стирчать декілька дротів різного кольору”, - заявили правоохоронці.

Вибухотехніки під час інциденту відпрацювали місце події, а безпосередньо зі службового автомобілю вилучили сумку з невідомим пристроєм. Загрозі жодній людині немає, а робітники поліції продовжують вести усі необхідні заходи.

Водночас на офіційних ресурсах Служби безпеки в цілому чи окремого управління силовиків у Сєвєродонецьку не було опубліковано жодної інформації про потенційно небезпечний інцидент.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?