На Донеччині боєць ЗСУ взяв у полон відразу чотирьох росіян
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донеччині боєць ЗСУ взяв у полон відразу чотирьох росіян

Олександр Сирський
зсу

Український воїн однієї з бойових бригад Збройних сил України самотужки взяв у полон чотирьох російських окупантів.

Головні тези:

 

  • Вчинок воїна є прикладом хоробрості та високого бойового духу наших захисників, який заслуговує на відзначення.
  • Головнокомандувач ЗСУ висловив подяку бійцю та іншим захисникам за самовіддану службу.
  • У Вовчанську українські військові оточили сотні солдат армії РФ, які не мають шансів покинути територію заводу.

Український захисник взяв у полон чотирьох окупантів

Як розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, днями на Донеччині український воїн однієї з бойових бригад Збройних сил України самостійно взяв в полон чотирьох російських окупантів

Вважаю, що цей вчинок є яскравим прикладом хоробрості та високого бойового духу наших захисників та неодмінно заслуговує на відзначення відповідною нагородою.

Олександр Сирський

Олександр Сирський

Головнокомандувач ЗСУ

Головнокомандувач ЗСУ подякував йому та усім іншим захисникам і захисницям України, які відповідально ставляться до виконання своїх обов'язків, за їхню самовіддану службу.

ЗСУ оточили сотні солдат армії РФ у Вовчанську

Українські військові взяли в облогу до 400 воєнних злочинців окупаційної армії РФ на хімічному заводі у Вовчанську. Наразі вже десятки російських окупантів здались у полон

За словами українських військових, наразі російські окупанти перебувають в оточенні і не мають жодних шансів покинути територію заводу.

Командування окупаційної армії РФ наказало солдатам домогтись прориву на захід від хімічного заводу, однак українські військові відбили 2 ворожі спроби прориву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?