На фронті загинув український актор Андрій Павленко
Категорія
Україна
Дата публікації

На фронті загинув український актор Андрій Павленко

Андрій Павленко
Джерело:  online.ua

На фронті загинув актор та режисер-документаліст Андрій Павленко. Він приєднався до ЗСУ з перших днів повномасштабного вторгнення.

На війні загинув актор Андрій Павленко

На фронті загинув український актор, режисер та військовослужбовець Андрій Павленко. Про це повідомила його дружина та акторка Дар’я Орєхова.

Війна нікого не шкодує...війна забирає наших рідних і коханих! Війна забрала Андрія Павленка. День прощання з Андрієм повідомлю згодом! Р.S. я буду дуже сумувати за тобою коханий..., – написала Орєхова.

На загибель Андрія відреагували також представники театральної спільноти. Зокрема, актор Дикого театру Олесь Каціон.

Друзі… Вчора пішов від нас у засвіти Андрій Павленко. Друг, талановитий актор, режисер-документаліст, військовослужбовець Збройних Сил України, люблячий батько та справжній патріот України. Це жахливе потрясіння для всіх, хто його знав.

Що відомо про Андрія Павленка

Андрій Павленко – український актор, фільмографія якого налічує більш ніж півсотні серіалів та фільмів. Серед найпопулярніших кінострічок, в яких Андрій брав участь: "Жіночий лікар", "Дев’ять життів Нестора Махна", "Ілюзія страху", "1941", "Лист очікування".

У фільмографії Павленка 69 робіт у різних фільмах і серіалах.

Актор також працював у Театрі на Подолі. У Павленка залишилось двоє дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?