На гірській вершині Криму підняли прапор України — фото
Категорія
Україна
Дата публікації

На гірській вершині Криму підняли прапор України — фото

Крим
Джерело:  Жовта Стрічка

15 листопада у Криму замайорів жовто-блакитний стяг. На горі Бойка активісти руху “Жовта Стрічка” вивісили український прапор.

У Криму здійняли український прапор

У Криму 15 листопада замайорів український прапор. Стяг повісили активісти на горі Бойка, щоб дати всім зрозуміти, що півострів – це українська земля.

Про це повідомлється у Telegram-каналі "Жовта стрічка".

Відомо, що акцію провели учасники руху громадянського спротиву "Жовта Стрічка".

На фото – великий державний прапор нашої країни на фоні гір.

Цією акцією ми хочемо вкотре нагадати, що Крим – це українська земля! Ми чекаємо на ЗСУ! Ми будемо продовжувати нашу безстрокову акцію протесту стільки скільки потрібно. Сьогодні прапор України майорить над вершиною Криму, а вже скоро ми побачимо його над усіма адмінбудівлями півострова, адже Крим - це Україна! – сказано у повідомленні.

На окупованих територіях розпочалася акція “Наближається час свободи”

Акція “Наближається час свободи” є безстроковою, тобто приєднатися може кожен охочий з будь-якого окупованого населеного пункту України.

Суть полягає у перетворенні російських символів “Z” на пісочні годинники, заповнені синім та жовтим кольорами. Далі організатори акції пропонують зробити фото пісочного годинника та надіслати його в телеграм-бот “Разом”. 

“Жовта Стрічка” закликала приєднуватись усіх українців, що перебувають в окупації, а тих, хто знаходиться на підконтрольних Україні території – допомагати та ділитися інформацією.

Час окупації спливає. Наближається час свободи! – пишуть організатори акції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?