Російські окупанти уже тікають з Криму. АТЕШ опублікував фотодокази
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські окупанти уже тікають з Криму. АТЕШ опублікував фотодокази

флот РФ
Джерело:  АТЕШ

Військовий партизанський рух на тимчасово окупованих територіях України “АТЕШ” повідомляє про втечу російських загарбників з окупованого півострова Крим.

Удари ЗСУ підштовхнули солдатів РФ до втечі з Криму

Такою інформацією з українцями поділилися агенти “АТЕШ” зі складу військових Чорноморського флоту Росії.

Згідно з їхніми даними, солдати РФ уже почали перекидати кораблі з Криму в Новоросійськ (місто на півдні Росії - ред.)

Нам вдалося зафіксувати перекидання кораблів, військ та техніки супротивника в порту “Кавказ”. Війська надалі будуть доставлені до Новоросійська. Це робиться через успішні ракетні удари українських сил по флоту росіян, - йдеться в повідомленні.

Представники партизанського руху звертають увагу на те, що два місяці тому українським силам вдалося успішно знищити великий десантний корабель “Мінськ” та підводний човен “Ростов-на-Дону” у бухті Севастополя.

Вони наголошують, що саме завдяки агентам “АТЕШ” та простим Севастопольцям цю надскладну операцію вдалося реалізувати.

У лавах противника справжня паніка. Противник здогадується, що будуть нові удари по їхньому флоту і намагаються їх врятувати. Але у них не вийде. Приєднуйся до лав “АТЕШ” та допоможи знищити флот окупантів! - підсумовують партизани.

Джемілєв розповів про цинічну брехню Путіна про Крим

Лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв в інтерв’ю online.ua розповів, як офіційний Київ пропонував російській владі розпочати перемовини щодо Криму та як очільник Кремля Володимир Путін бреше про відмову України домовлятися з РФ.

Путін тут знову ж таки нахабно бреше. Була делегація африканських країн, на якій він сказав, не моргнувши оком: “Ось договір із українцями про припинення війни. Але вони розтоптали цей договір та розпочали військові дії”.

Як пояснив Мустафа Джемілєв, російський диктатор заявив про ті пропозиції, які надала Україна, і які він сам і відкинув.

Ось така людина. Він розкриває рота тільки для того, щоб збрехати що-небудь. Я в історії знаю багато брехунів, багато таких невдалих політиків. Але такого рівня брехуна просто, напевно, не було ніколи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?