Важливий для окупантів. АТЕШ виявив у Криму склад пального армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Важливий для окупантів. АТЕШ виявив у Криму склад пального армії РФ

Армія РФ
Джерело:  АТЕШ

У тимчасово окупованому Криму в селищі Октябрське партизани виявили склад пально-мастильних матеріалів російських загарбників. Він становить для окупантів високу цінність.

АТЕШ поділився новою знахідкою у Криму

Склад ПММ в Октябрському (інша назва Біюк-Онлар, знаходиться в Курманському районі, в 43 км від м. Сімферополя) зафіксував на камеру представник підпілля на захопленому росіянами українському півострові.

Як зазначають партизани, цей склад має велике значення для військ РФ.

На території самого складу, а також селища висока активність військової техніки рашистів, - йдеться у публікації.

Також були представлені координати даного складу: 45.287290, 34.126670.

В "Атеш" додали, що партизани продовжують знаходити військові об'єкти окупантів у Криму та "успішно передавати зібрану інформацію Силам Оборони України".

Російські окупанти уже тікають з Криму

Військовий партизанський рух на тимчасово окупованих територіях України “АТЕШ” повідомляє про втечу російських загарбників з окупованого півострова Крим.

Згідно з їхніми даними, солдати РФ уже почали перекидати кораблі з Криму в Новоросійськ (місто на півдні Росії - ред.)

Нам вдалося зафіксувати перекидання кораблів, військ та техніки супротивника в порту “Кавказ”. Війська надалі будуть доставлені до Новоросійська. Це робиться через успішні ракетні удари українських сил по флоту росіян, - йдеться в повідомленні.

Представники партизанського руху звертають увагу на те, що два місяці тому українським силам вдалося успішно знищити великий десантний корабель “Мінськ” та підводний човен “Ростов-на-Дону” у бухті Севастополя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?