На Львівщині автобус з військовими потрапив в ДТП — загинула людина, 9 постраждало
Категорія
Україна
Дата публікації

На Львівщині автобус з військовими потрапив в ДТП — загинула людина, 9 постраждало

На Львівщині автобус з військовими потрапив в ДТП — загинула людина, 9 постраждало

9 вересня у Львівській області сталась аварія за участі вантажівки й автобуса з військовими. Відомо про загиблого та поранених.

Головні тези:

  • У Львівській області сталась трагічна аварія з автобусом військових, де загинула одна людина, а 9 постраждалих були госпіталізовані.
  • Водій пасажирського автобуса скоїв зіткнення з автопоїздом, що стояв на дорозі, в результаті чого загинув нібито військовий та поранено інших пасажирів.
  • Поліція розпочала розслідування справи та встановлює всі обставини ДТП, що сталася на Львівщині.

Що відомо про аварію у Львівській області

Як попередньо встановили правоохоронці, водій пасажирського автобуса Mercedes, 55-річний мешканець Рівненської області, скоїв зіткнення з автопоїздом Renault, який стояв на проїзній частині дороги.

Повідомляється, що внаслідок зіткнення водій автобуса отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

Дев’ятеро пасажирів автобуса — мешканці Києва, Чернігова, Закарпаття та Тернопільської області віком від 25 до 43 років, були доставлені у лікарню. Медики уточнюють їх діагнози.

За інформацією депутата Львівської міськради Ігор Зінкевича, в автобусі загинув один військовий ще десятеро постраждалих.

У Поліції зазначили, що за фактом ДТП відкрили кримінальне провадження та встановлюють обставини події.

Попередні аварії в Україні

Раніше на Закарпатті у селі Сімер Ужгородського району під час перевезення пасажирів перекинувся рейсовий автобус. Внаслідок аварії травмовано 11 осіб.

Також у липні в Рівненській області на дорозі автоцистерна зіткнулася з маршрутним мікроавтобусом. На місці загинули 14 людей, серед яких 6-річна дитина.

Аварія сталася поблизу села Верхів Острозької громади. Повідомлення до рятувальників надійшло о 15:45. Уточнюють, що в ДТП потрапив Mercedes Sprinter, який віз людей маршрутом Городище — Рівне — Старокостянтинів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?