На межі життя і смерті. Селін Діон розкрила подробиці боротьби з невиліковною хворобою — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

На межі життя і смерті. Селін Діон розкрила подробиці боротьби з невиліковною хворобою — відео

Селін Діон
Джерело:  online.ua

Відома канадська співачка Селін Діон анонсувала документальний фільм, який розповість про її боротьбу з рідкісною хворобою. Водночас у трейлері до стрічки вона зізналася, що перебувала на межі життя та смерті.

У Селін Діон виявили синдром м'язової скутості

Селін розповіла про готовність говорити про своє захворювання. Ба більше, артистка поділилася, що має шалену любов до життя.

Прем'єра документального фільму "Я: Селін Діон" відбудеться 25 червня. Втім, 23 травня вийшов трейлер до кінострічки, в якому Діон описує як їй довелося скасувати свій тур через хворобу — синдром м'язової скутості.

До того ж співачка розповіла деталі боротьби з невиліковним захворюванням. За словами Селін, був момент, коли вона ледь не розпрощалася з життям.

Зараз Селін набагато краще, але в якийсь момент вона ледь не померла. Це те, що вона сказала. Це був страшний час, — заявила журналістка Хода Котб.

Втім, виконавиця зізналася, що тепер готова розповісти світові про свої страждання і боротьбу. Також Діон висловила шалену любов до життя.

Я важко працюю щодня. Але я маю визнати, це було справжнім випробуванням. Я дуже сумую за людьми. Якщо я не можу бігти, я буду йти. Якщо я не можу йти, я буду повзти. Я не зупинюся. Я бачу своє життя і люблю кожну його частину — поділилася заплакана Селін.

Що відомо про хворобу Селін Діон

Співачка дізналася про свій діагноз у грудні 2022 року. Артистка бореться із синдромом м'язової скутості. Одразу після встановлення діагнозу Селін почала працювати з лікарями над вирішенням цієї проблеми.

Втім, захворювання дісталося і до голосових м’язів. Діон вже не могла співати так, як раніше. Через це було перенесено весняний тур 2023 — 2024.

У вересні 2023 року сестра співачки розповіла, що синдром спричиняє судоми в усіх м'язах. Тоді стало відомо, що хвороба — невиліковна.

Однак, Селін зізналася, що п'ять днів на тиждень проходить терапію та вчиться жити з хворобою. Також артистка сподівається, що за допомогою наукових досліджень, фахівці знайдуть спосіб вилікувати цю хворобу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?