На російському аеродромі згорів винищувач Су-34 — спецслужби
Категорія
Події
Дата публікації

На російському аеродромі згорів винищувач Су-34 — спецслужби

Літак
Джерело:  online.ua

В ніч на 4 січня на аеродромі "Шагол" у російському Челябінську згорів винищувач-бомбардувальник Су-34. За успішною операцією стоїть ГУР.

Що відомо про знищення російського Су-34

Як повідомляють джерела, в ніч на 4 січня на аеродромі "Шагол" у російському Челябінську згорів винищувач-бомбардувальник Су-34.

Констатуємо, що ворожий літак згорів, – повідомляють джерела в спецслужбах.

За цією операцією стоїть Головне управління розвідки МОУ.

Зауважимо, що "Шагол" - це військовий аеродром в поблизу російського міста Челябінськ. На аеродромі базується 108-й тренувальний авіаполк Челябінського авіаційного училища та 2-й змішаний авіаполк 21-ої змішаної авіадивізії ПКС ЗС РФ.

Що відомо про Су-34

Су-34 (за кодифікацією НАТО Fullback - "захисник") - радянський і російський багатофункціональний винищувач-бомбардувальник.

Він сконструйований для здійснення точних ракетно-бомбових ударів по наземних цілях противника в оперативній і тактичній глибині, а також для ураження повітряних цілей противника. Може розвивати швидкість до 1,9 тисячі км/год на висоті до 14,6 км.

Може завдавати ударів на віддаленні 150-600 км від лінії зіткнення.

Додамо, що російська армія продовжує зазнавати втрат зокрема й у авіації. Від початку повномасштабного вторгнення ворог вже втратив 329 літаків та 324 гелікоптери.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?