На Steam вийшла гра про життя в харківському метро у перші дні повномасштабної війни
Категорія
Технології
Дата публікації

На Steam вийшла гра про життя в харківському метро у перші дні повномасштабної війни

Гра
Джерело:  online.ua

На Steam можна придбати гру “Двадцять другий: історії підземного Харкова”, яка розповість від першої особи про перші дні повномасштабної війни РФ проти України.

Гра про життя в харківському метрополітені

Гра Brenntkopf Studio Kharkiv є візуальною новелою, яка має антивоєнний характер.

В ній немає насильства, проте підіймається саме тема війни, а також людини під час війни, що є складними для сприйняття дітьми.

Події у грі розгортаються від першої особи — вчителя історії, який намагається жити звичайне життя на станції харківського метро "23 серпня".

Протягом шести днів він має готуватися до уроків, облаштувати укриття, допомагати іншим людям, які переховуються в підземці.

Фото: store.steampowered.com

2022 рік. Харків атакують з боку кордону. Люди, шукаючи захисту від бомб та ракет, спустилися в метро, яке стало справжнім бункером для містян. Ви — одні з тих, хто був у підземці на початку повномасштабної війни. Тож тепер у вас здебільшого підземне життя, — йдеться в описі гри.

Розробники зазначають, що у грі був використаний штучний інтелект для створення прозорих текстур та покращення якості зображення.

Фото: store.steampowered.com

Придбати Twenty-second: Stories of Underground Kharkiv можна за посиланням. В Україні гру можна придбати у Steam за 50 гривень.

Як зазначає Суспільне, 85% доходу з гри піде на потреби спецпідрозділу ГУР МОУ Kraken, який також згадано в сюжеті візуальної новели.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?