На Харківщині авто підірвалося на російській міні — загинула родина
Категорія
Україна
Дата публікації

На Харківщині авто підірвалося на російській міні — загинула родина

Олег Синєгубов / Харківська ОВА
Харківщина

7 липня цивільне авто наїхало на міну у Харківському районі. Наразі йдеться про 4 загиблих, серед них є дитина.

Головні тези:

  • У Харківському районі сталася трагедія — автомобіль наїхав на міну, що призвело до загибелі 4 людей, включно з дитиною.
  • Ідентифікація тіл триває, інформація щодо можливої кількості пасажирів у автомобілі уточнюється.
  • Зараз на місці події працюють слідчі та рятувальники над пошуком тіл і встановленням осіб.

На Харківщині авто підірвалося на міні

Внаслідок підриву на ворожій міні, за попередніми даними правоохоронців, загинули четверо людей, серед них є дитина.

Про це повідомив керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Родина їхала на легковому автомобілі на ґрунтовій дорозі у лісі в Харківському районі. Розпізнавання тіл триває. Зі слів рідних загиблих, в авто могли бути шестеро людей: 4 дорослих та 2 дитини. Подальший пошук тіл та встановлення осіб триває. На місці трагедії працюють слідчі та рятувальники.

Олег Синєгубов

Олег Синєгубов

Керівник Харківської ОВА

Нагадуємо: усі лісосмуги, узбіччя доріг деокупованих територій вкрай небезпечні! Протитанкові, протипіхотні та інші міни можуть бути добре замасковані на поверхні або в товщі землі.

Другий візит Міші Колінза до України з 24.02.2022

21 травня зірка серіалу "Надприродне" Міша Коллінз приїхав до Києва. Він розкрив мету своєї поїздки – збір коштів для розмінування українських земель.

До того ж Коллінз опублікував кілька світлин з Києва. Так, він показав прихильникам нові кадри на фоні зруйнованої техніки та столичного вокзалу.

На деокупованих територіях знаходять протитанкові та протипіхотні міни, міни-пастки, розтяжки, касетні боєприпаси, нездетоновані снаряди. Ціль Міші — придбати для саперів багатофункціональну піротехнічну машину. Завдяки їй вони зможуть розміновувати землі,– йдеться в пості UNITED24.

Коллінз знявся у відеоролику, на якому вбраний у той же одяг, що і його персонаж з серіалу "Надприродне" — ангел Кастіель.

Водночас актор планує розіграти тренч і п'ять краваток, у стилі героя кінострічки, зі своїм автографом.

Переможця обиратимуть серед тих, хто задонатить на збір, гроші з якого підуть на розмінування України.

До того ж машина, на яку збирає актор, також зможе транспортувати вибухонебезпечні предмети та речовини до місця їх ліквідації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?