На Закарпатті перекинувся рейсовий автобус — є постраждалі
Категорія
Події
Дата публікації

На Закарпатті перекинувся рейсовий автобус — є постраждалі

Національна поліція України
Рейсовий автобус

На Закарпатті у селі Сімер Ужгородського району під час перевезення пасажирів перекинувся рейсовий автобус.

Головні тези:

  • Серед травмованих у результаті ДТП є жінки різного віку та водій автобуса. Досудове розслідування у цій справі триває.
  • У Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП з вантажівкою, що призвело до травмування 15 осіб, які були доправлені до лікарні.
  • Усього в автобусі, що потрапив у ДТП в Румунії, перебували 57 громадян України, з яких чотири людини потребували лікування у лікарні.

Внаслідок ДТП на Закарпатті травми отримали 11 осіб

17 червня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі рейсового автобуса у селі Сімер Ужгородського району.

Як встановили правоохоронці, 69-річний водій автобуса марки IVAN не впорався з керуванням під час виїзду з Полянської Гути в напрямку Ужгорода.

У населеному пункті Сімер чоловік допустив з'їзд в кювет, де автобус перекинувся на бік.

Зазначається, що внаслідок аварії за медичною допомогою звернулось 11 пасажирів автобуса. Значні травми отримали три із них — 46-ти та 60-річні жінки, а також 17-річна дівчина.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Досудове розслідування у справі триває, — йдеться в повідомленні.

У Закарпатському центрі екстреної медичної допомоги зазначили, що на місце ДТП виїжджало п’ять бригад екстреної медичної допомоги.

Шестеро потерпілих транспортовано автомобілями швидкої до медичних закладів, ще двоє — отримали допомогу на місці і від госпіталізації відмовились. Серед травмованих — шестеро жінок віком від 18 до 60 років, шестирічний хлопчик та 69-річний водій, — додали медики.

У Румунії в аварію потрапив автобус з українцями — є постраждалі

16 червня в Румунії автобус із громадянами України потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Унаслідок інциденту чотирьох людей доправили до лікарні.

Автобус з українцями зіткнувся з вантажівкою, яка їхала в бік муніципалітету Констанца.

На місце події оперативно прибули пожежники, які активували "Червоний план втручання", який запроваджують, наприклад, у разі великих аварій, і дає змогу швидше вживати заходів реагування.

В автобусі перебували 57 громадян України, зокрема 42 неповнолітніх і 15 дорослих. Із них 15 осіб (2 дорослих і 13 дітей) дістали травми.

Крім цього, чотирьох людей доправили в лікарню: двоє дорослих і двоє дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?