Над візуалом для трьох учасників Євробачення працюють українські режисери
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Над візуалом для трьох учасників Євробачення працюють українські режисери

сцена євробачення

7 травня стартує пісенний конкурс Євробачення-2024. Для трьох країн-конкурсантів номери робили українські режисери та режисерки Таню Муіньо,  Герман Ненов і Євген Тимохін.

Чиї виступи спродюсували українці

У повідомленні компанії Starlight Creative, яка займається організацією виступу цьогорічних конкурсанток Євробачення від України, повідомляється, що відома українська музична продюсерка Таню Муіньо, яка співпрацювала з такими зірками, як Dua Lipa, Кеті Перрі, Дженніфер Лопес, Гаррі Стайлс, Ленні Кравіц, брала участь у підготовці виступу для українських артистів Alyona Alyona та Jerry Heil. Вони виступлять під номером 5 із піснею Teresa & Maria.

Згідно з повідомленням, Таню Муіньо додасть особливого шарму до шоу українських співачок.

Режисер і відеомейкер Євген Тимохін, відомий завдяки співпраці з KAZAKY, Златою Огневич, НеАнгели, Мікою Ньютон, Анною Завальською, підготував «інноваційний» виступ для азербайджанських артистів FAHREE feat. Ilkin Dovlatov, які презентуватимуть пісню Özünlə Apar під номером 12.

Режисер і відеомейкер Герман Ненов, який керував інтервальними актами на Євробаченні 2023 у Ліверпулі від імені України, створив виступ для представниці Люксембургу Tali.

Співачка вийде останньою, 15-ю у списку виступів, з конкурсною піснею Fighter, змагаючись за місце у фіналі.

Що відомо про Євробачення-2024

Пісенний конкурс «Євробачення-2024» — 68-й пісенний конкурс, який має відбутися у Мальме, Швеції, після перемоги Лорін з піснею «Tattoo» на Євробаченні-2023. Півфінали пройдуть 7 та 9 травня, фінал — 11 травня 2024 року.

Україну цього року представлятимуть Alyona Alyona та Jerry Heil із номером Teresa & Maria про жіночу силу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?