Наймасованіша повітряна атака РФ на Україну — зросла кількість загиблих
Категорія
Події
Дата публікації

Наймасованіша повітряна атака РФ на Україну — зросла кількість загиблих

МВС України
наслідки атаки РФ 29 грудня

Станом на 20:00 29 грудня відомо уже про 30 загиблих мирних українців у результаті наймасованішої повітряної атаки Росії на Україну.

Атака РФ на Україну 29 грудня: останні подробиці

Згідно з даними Міністерства внутрішніх справ, станом на 20:00 відомо про 30 загиблих та більш як 160 поранених внаслідок ранкового масованого удару Росії по території України.

53 людини сьогодні врятували наші титани з ДСНС. 8 із врятованих дістали з-під завалів. Дякую кожному та кожній, хто сьогодні рятував, допомагав, піклувався. Хто робив неможливе заради порятунку інших, - заявив глава МВС Ігор Клименко.

Наслідки атаки Росії на Україні у різних регіонах

У Дніпрі всі займання вдалося ліквідувати. У ДСНС повідомляють про те, що загинуло 6 осіб, поранено 30 людей, зокрема 1 дитина.

Сталось влучання в торговельний центр, пологовий будинок, житловий сектор та будівлі цивільної інфраструктури. Внаслідок влучань виникли пожежі та руйнування, - зазначають рятувальники.

У Києві станом на 18:00 у Шевченківському районі ДСНС вдалося ліквідувати пожежу 2 складських приміщень на загальній площі 2000 кв. м.

Загалом, внаслідок ворожих обстрілів столиці 9 людей загинуло та 24 – постраждало (з яких 8 осіб – врятовані з-під завалів).

Роботи тривають. Інформація щодо потерпілих оновлюється.

У Львові внаслідок удару РФ загинув 1 чоловік та 30 цивільних були поранені. 5 людей вдалося врятувати.

Вибуховою хвилею пошкоджено будинки та автомобілі. Надзвичайники оглянули кожну квартиру чи немає там людей, яким потрібна допомога, аби переконатися, що всім мешканцям будинку не загрожує небезпека.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?