Нам потрібен ти. Один з лідерів АТЕШ вперше виступив зі зверненням
Категорія
Україна
Дата публікації

Нам потрібен ти. Один з лідерів АТЕШ вперше виступив зі зверненням

Атеш
Джерело:  АТЕШ

Один із лідерів руху «АТЕШ» Ельдар виступив з першою офіційною заявою. Він сказав, що рух має амбітні цілі і для цього їм потрібно якнайбільше людей.

Лідер руху АТЕШ виступив з першою заявою

Вже півтора року ми старанно працюємо над тим, щоб зруйнувати російську армію зсередини. Прямо з військових частин чи з окупації. Тому приклад наш недавній успіх у Євпаторії.

Ельдар зазначив, що агенти АТЕШ активно розвідують військові об'єкти та вистежують ключових росіян, здійснюють диверсії та інфільтруються у військові частини. Все це робиться заради визволення України.

Незважаючи на те, що зусилля АТЕШ націлені на Крим, їхні агенти вже давно вийшли за його межі та працюють у всіх окупованих районах України та по всій Російській Федерації.

Однак ми маємо амбітні цілі і для цього нам потрібно якнайбільше людей. Нам потрібний ти — сміливий, ідейний та незламний. Борись за визволення, де б ти не був. Приєднуйся до хоробрих агентів «АТЕШ»! Пиши нашим координаторам. Вони навчені професіонали, які допоможуть тобі дійти до мети.

Рух АТЕШ: що відомо

Атеш з кримськотатарської перекладається як «вогонь». Це партизанський рух, створений українцями та кримськими татарами у вересні 2022 року.

В окупованому Криму залучають кримських татар та проукраїнських росіян до підпільного руху українців «Атеш». Вони будуть руйнувати армію окупанта зсередини, — повідомляла про рух правозахисна організація “КримSOS”.

У вересні 2022 року агенти АТЕШ заявили, що мобілізувалися в російську армію і будуть руйнувати її зсередини.

Ми зливатимемо дані позицій, складів, солдатів, техніки. Будемо влаштовувати диверсії на складах та штабах. З кожним днем нас все більше!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?