Напад на українських баскетболістів у Німеччині. У лікарні помер 18-річний Артем Козаченко
Категорія
Світ
Дата публікації

Напад на українських баскетболістів у Німеччині. У лікарні помер 18-річний Артем Козаченко

Козаченко

Поранений унаслідок нападу мігрантів у Німеччині 18-річний український баскетболіст Артем Козаченко помер у лікарні. Його друг, 17-річний Володимир Єрмаков був вбитий при цьому ж інциденті – йому завдали 9 ножевих поранень.

18-річний український баскетболіст Козаченко помер у реанімації

18-річний український баскетболіст Артем Козаченко помер у лікарні.

Пр це повідомив увечері 20 лютого баскетбольний клуб ART Giants (U-19) із Дюссельдорфа, за який Артем виступав зі своїм товаришем Володимиром Єрмаковим.

З моменту насильства в Оберхаузені Артем перебував у лікарні в реанімаційному відділенні. На жаль, за останні кілька днів його стан настільки різко погіршився, що лікарі нічого не змогли для нього зробити

Напад на українських баскетболістів: що відомо

У Німеччині внаслідок нападу 10 лютого загинув 17-річний український баскетболіст юнацької збірної України Володимир Єрмаков.

Його друг Артем Козаченко потрапив у реанімацію.

Хлопці приїхали до Німеччини, рятуючись від повномасштабної війни Росії проти України. Тут вони грали за молодіжну баскетбольну команду ART Giants (U-19) з Дюссельдорфа.

За повідомленням поліції міста Ессен, 12 лютого затримали першого підозрюваного у нападі. Ним виявився 15-річний підліток, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців.

Німецькі правоохоронці вранці 16 лютого затримали ще трьох підозрюваних у вбивстві у Дюссельдорфі українського баскетболіста Володимира Єрмакова.

Сьогодні вранці відділ із розслідування вбивств виконав ордери на арешт ще трьох молодих людей (14-річного німця грецького походження з Герне, 14-річного сирійця і 15-річного сирійця, обидва з Гельзенкірхена), які вважаються підозрюваними у спільному вбивстві, замаху на вбивство і нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, – йшлося в повідомленні поліції.

Згідно з попереднім розслідуванням, у сутичці застосували ніж. Серйозних поранень також зазнали й двоє інших підлітків: 14-річний сирієць з Гельзенкірхена і 13-річна німецько-ліванська дівчинка з Обергаузена. Підозрювані у скоєнні злочину втекли з місця події.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?