Нас зраджують та винищують. Жінки мобілізованих росіян оприлюднили потужне звернення
Категорія
Політика
Дата публікації

Нас зраджують та винищують. Жінки мобілізованих росіян оприлюднили потужне звернення

В РФ протестують жінки мобілізованих
Джерело:  online.ua

Жінки мобілізованих до лав злочинної армії РФ в Україні звернулись до росіян да звинуватили диктаторський режим злочинця Володимира Путіна у зраді. 

Жінки мобілізованих росіян вимагають від Путіна повернути їхніх чоловіків додому

За інформацією українського Центру “Хочу жити”, який займається адаптацією військовополонених росіян та тих військових окупаційної армії, які відмовились від подальшої участі у злочинній війні, жінки та рідні мобілізованих для участі у війні проти України росіян вимагають повернути їх додому.

У зверненні до росіян, жінки звинуватили кремлівський диктаторський режим у зраді їхніх чоловіків, які проливають кров на фронті.

Зокрема, військовому злочинцю Путіну нагадали його ж заяви про те, що в Росії не буде проводитись мобілізація після початку вторгнення в Україну.

Які звинувачення у бік Кремля висувають жінки мобілізованих до армії РФ

Окрім цього жінки засудили російську владу за спробу заспокоїти невдоволених грошовими виплатами.

Також обурені жінки питаються, чому до Росії повертають реальних злочинців з лав армії РФ в Україні, які творили жахливі речі під час окупації українських територій.

Обіцянки за фактом виявились пустушкою. Багато хто не повернуться ніколи. Мобілізація виявилася страшною помилкою. Нас покарали за нашу законослухняність. За ширму стабільності для більшості наші чоловіки платять кров'ю, а ми – здоров'ям та сльозами, - йдеться у зверненні до росіян.

При цьому родички мобілізованих все ще сподіваються на допомогу з боку кремлівського диктатора, у якого на носі вибори.

Мовляв, маю почути потенційних виборців. Може й почує. Для цього потрібно, щоб ваш голос звучав дедалі голосніше і не обмежувався закритими зустрічами із чиновниками замість публічних акцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?