Не божевільний. Зеленський назвав реальну загрозу з боку Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Не божевільний. Зеленський назвав реальну загрозу з боку Путіна

Володимир Зеленський
Джерело:  The Guardian

За словами президента Володимира Зеленського, кремлівський диктатор Володимир Путін не є психічно хворим і це несе собою ще більшу небезпеку для України та світу. 

Путін не хворий і цим небезпечний

Коли я кажу, що він хворий… Він не божевільний, ви ж розумієте. Він небезпечний. І це набагато страшніше. Тобто він не зупиниться, — пояснив Зеленський.

Глава держави також зазначив, що у західних країнах часто порівнюють розв’язану Росією злочинну війну проти України із Першою світовою, однак це не правильне порівняння.

На думку Зеленського, значно доречнішим буде порівняти російське вторгнення в Україну із агресією гітлерівської Німеччини в Європі.

Ідеологія російського фашизму вона нічим не відрізняється. Методика у Путіна нічим не відрізняється від гітлерівської політики. Як вони масові страти робили, поховання, згвалтування — нічим не відрізняється. І навіть маршрути, шляхи окупації України — ті самі, що використовувала фашистська Німеччина, — зазначив Зеленський.

Зеленський про завершення війни

Президент зазначив, що сповнений рішучості привести Україну до перемоги у розв’язаній Росією злочинній війні ще за термін свого президенства.

Коли ви балотувалися в президенти й сказали, що ви будете зі своїм народом до кінця, і ви завжди будете захищати Україну і Конституцію, ну, це означає, що ви брехун, якщо просто опустите руки. І я точно не хотів би бути брехуном, особливо для своїх дітей, — пояснив Зеленський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?