Неочікувана колаборація Dior і Birkenstock вразила Паризький тиждень моди
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Неочікувана колаборація Dior і Birkenstock вразила Паризький тиждень моди

Неочікувана колаборація Dior і Birkenstock вразила Паризький тиждень моди
Джерело:  online.ua

Креативний директор Дому Dior Кім Джонс представив свою нову колаборацію з німецьким брендом зручного взуття Birkenstock.

Джерело: Hypebeast

Нова колаборація між Dior і Birkenstock

Сьогодні креативний директор Дому Dior Кім Джонс представив свою нову колекцію чоловічого одягу Dior для сезону осінь/зима 2022, і, враховуючи його багаторічну історію колаборацій, колекція не була б повною без нової співпраці. Цього разу французький будинок моди об’єднався з фірмовим німецьким брендом зручного взуття Birkenstock.

Діор назвав цю співпрацю «сучасною одою функціональності та елегантності», використовуючи любов мсьє Діора до мистецтва садівництва як натхнення для створення трьох стильних моделей взуття, одна з яких вишита ніжними квітами.

Майбутня спільна робота включає моделі Boston Clog від Birkenstock і Milano Sandal із сірого фетру, які стали класикою ще у 1960-х. Сабо Boston були оновлені, тепер вони мають різнокольорову квіткову вишивку, на знак поваги до Крістіана Діора, який обожнював садівництво.Також до взуття додали шкіряний ремінець на щиколотці та підошву Dior з тисненням з монограмою.

Boston Clog вийшли із натуральними тонами темно-сірого, бежевого та коричневого кольору.

Фото: instagram.com/masestilomas

Сандалі Milano мають безшовний сірий дизайн із шкіряним ремінцем на щиколотці. Завершують обидва силуети чорні пряжки.

Також у межах колаборації Dior x Birkenstock Джонс вирішив переосмислити мюлі Tokio, вперше випущені Birkenstock у 1987 році.

Як видно з нового показу осінь/зима 2022, до нового потворно-крутого (ugly-cool) взуття, найкраще пасує спортивний костюм та шкарпетки. Усі Birkenstocks від Dior мають елегантну підошву, яка поєднує мотив Dior Oblique з принтом Birkenstock’s Bone.

На жаль, поки що немає інформації, коли Birkenstock x Dior надійде у продаж і якою буде їх ціна. Ймовірно, це буде у червні 2022 року. Посилаючись на попередні колекції, можна припустити, що сабо коштуватимуть близько 30 тис. грн.

Якщо минуле співробітництво Birkenstock з такими брендами, як Proenza Schouler, Jil Sander і Valentino, про щось говорять, то нове унісекс взуття від Dior обов’язково стане сенсацією.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?