Незабутня "фотосесія" від ГУР. Останні фото держзрадника Киви у Москві
Категорія
Світ
Дата публікації

Незабутня "фотосесія" від ГУР. Останні фото держзрадника Киви у Москві

Ілля Кива
Джерело:  online.ua

Українська розвідка стежила за держзрадником Іллею Кивою протягом трьох місяців до його ліквідації в Підмосков'ї 6 грудня. У розвідці натякнули, що стежили не лише на Кивою.

Останні фото Іллі Киви

Блогер Сергій Іванов опублікував світлини, посилаючись на джерело в ГУР.

За його словами, фото зроблені під час відпочинку Киви у ресторані «Пушкін» в московському ГУМі.

І це, до речі, дуже символічно для інших апологетів Пушкіна та любителів розкішного життя за російські гроші, - написав Іванов.

Він додав, що організована ГУР «фотосесія» тривала понад 3 місяці й розвідка має ще багато цікавих матеріалів не лише про Киву.

Ліквідація Іллі Киви

6 грудня у РФ повідомили про вбивство колишнього нардепа України та держзрадника Іллі Киви. Його тіло знайшли у заміському клубі "Велич" у селі Супонєво під Москвою.

У ГУР підтвердили його ліквідацію та нагадали, що така доля спіткатиме інших зрадників України й посіпак путінського режиму.

За інформацією представників українських правоохоронних органів, зрадника Киву ліквідували зі стрілецької зброї в рамках спецоперації СБУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?