Нинішнє літо буде вирішальним для України та Росії — Bloomberg
Категорія
Політика
Дата публікації

Нинішнє літо буде вирішальним для України та Росії — Bloomberg

Нинішнє літо буде вирішальним для України та Росії — Bloomberg
Джерело:  online.ua

Нинішнє літо стане вирішальним для контрнаступу українських військових та подальшого розвитку розв'язаної Кремлем злочинної війни проти України, а також долі президента Володимира Зеленського та кремлівського диктатора Володимира Путіна.

Джерело:  Bloomberg

Що відомо про вирішальне літо у розв'язаній Кремлем злочинній війні проти України 

За інформацією журналістів, через 17 місяців після розв'язаної Кремлем злочинної війни проти України диктатору та злочинцю Володимиру Путіну доводиться непокоїтись через внутрішню безпеку на території РФ у зв'язку із недавньою спробою заколоту ватажка ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина.

На тлі явного невдоволення російських еліт, все більше побоюються російської поразки у війні, з поля зору зникли деякі вищі генерали.

Зараз спецслужби з'ясовують, чи мали вони причетність до заколоту лідера найманців, який мав на меті зняття російського міністра оборони і глави Генштабу.

Вибухи, що пошкодили флагманський міст Путіна в Криму сьогодні, відповідальність за які Росія поклала на Україну, посилили почуття зневіри, а крах угоди по зерну в Чорному морі створює додаткову напруженість, - зазначають автори матеріалу.

Що відомо про проблеми в України 

Водночас видання пише, що для українського керівництва ситуація теж непроста.

Зеленський знає, що до осені йому потрібно буде продемонструвати щось суттєве у військовому контрнаступі, який повільно і насилу просувається на сході і півдні України після місяців підготовки і зброї на мільярди доларів, поставленого міжнародними союзниками Києва. Хоча президент США Джо Байден сказав, що економічні та політичні втрати для Росії означають, що Путін "вже програв війну", Україна знає, що тільки бойові успіхи допоможуть їй повернути територію і зміцнити свої позиції в будь – яких майбутніх переговорах з припинення конфлікту, - йдеться у матеріалі видання.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?