Нове оновлення для Windows 11 спричиняє неочікувану проблему
Категорія
Технології
Дата публікації

Нове оновлення для Windows 11 спричиняє неочікувану проблему

Windows 11
Джерело:  24 канал

 Microsoft випустила необов’язкове оновлення KB5037853 для операційної системи Windows 11, що не пов’язане з безпекою. 

Оновлення для Windows 11 спричиняє збої в роботі панелі завдань

У пакеті містяться поліпшення для «Провідника», а також ще 32 виправлення для усунення відомих багів.

Тепер софтверний гігант повідомив, що установка згаданого пакета може призводити до порушення працездатності панелі завдань на пристроях з Windows 11 23H2 і Windows 11 22H2.

Після встановлення цього оновлення у вас можуть виникнути проблеми під час використання панелі завдань. Ви можете помітити, що панель завдань функціонує некоректно, не відповідає, зникає та знову з’являється, — йдеться в повідомленні Microsoft.

Також наголошується, що ця проблема може відображатися в розділі Windows Logs журналу подій як помилка “Event ID 1000”.

Проблема з панеллю завдань є значним збоєм, оскільки вона є критично важливим компонентом інтерфейсу Windows, що забезпечує швидкий доступ до додатків і системних функцій.

Користувачі висловили розчарування через цю несправність, оскільки вона перешкоджає їхній здатності ефективно використовувати свої комп'ютери.

Оновлення для Windows 10 теж спричинило збої в роботі програми

Кілька днів тому Microsoft випустила накопичувальне оновлення для Windows 10 22H2 і його поширення також не пройшло гладко.

Після встановлення цього пакета деякі користувачі зіткнулися з мимовільним переміщенням ярлика Copilot при використанні кількох моніторів, а також порушення працездатності панелі завдань у вертикальній орієнтації.

На додаток до цього оновлення порушило роботу Microsoft Connected Cache при використанні DHCP Option 235, а також стало причиною появи помилки 0x80070520 при спробі змінити зображення профілю користувача.

Крім того, оновлення порушувало роботу кешу Microsoft Connected Cache при використанні DHCP Option 235 і спричиняло помилку при спробі змінити зображення профілю користувача.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?