Новий рік з тобою: Джамала потішила фанатів атмосферною піснею
Категорія
Культура
Дата публікації

Новий рік з тобою: Джамала потішила фанатів атмосферною піснею

Новий рік з тобою: Джамала потішила фанатів атмосферною піснею
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Джамала представила довгоочікувану святкову пісню, яка отримала назву "Новий рік з тобою".

Джерело: Фейсбук-сторінка Джамали

Джамала оприлюднила в мережі "Новий рік з тобою"

Співачка Джамала регулярно тішить своїх відданих шанувальників якісною музикою. Співачка не змогла залишити фанатів без новорічного подарунку, тому 17 грудня представила трек, який отримав назву "Новий рік з тобою".

За словами артистки, це перша її авторська новорічна пісня, натхненна святковим мудом та самоіронією.

Насправді в будь-якій незрозумілій ситуації сміх над собою — суперсила і надздібність! От, наприклад, коли кажеш чоловікові: «Мені нічого не потрібно, в мене все є, адже ти в мене найкращий… Але маленький подаруночок не завадив би». Або плануєш з Нового року розпочати нове життя. Ні — солодкому, щоденним чітмілам, так — спорту та ЗОЖу. Але, звісно, поки не з‘їси відро олів‘є — це життя не почнеш. Мені хотілось додати в цей Новий рік трохи іронії. А ще нагадати, що всі наші бажання, всі цілі здійсненні! Але ми маємо їх не просто собі загадати з завтрашнього дня, з понеділка, з Нового року. А засинати і прокидатися з ними, йти до мети. Жити з відчуттям мрії. Знати, що все вже відбувається. Я бажаю всім-всім в Новому році не чекати на дива, а вже творити їх. Просто зараз, - прокоментувала свою нову роботу Джамала.

За словами співачки, відео на трек "НРЗТ" з'явиться вже наступного тижня. Зірка також звернула увагу на те, що над саундом і аранжуванням працював DredLock.

Слова ми доробляли разом з моєю подружкою Сашою Макаровською. Соло саксофона — мій казковий Андрій Чмут, - додала Джамал.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?