Один з вагонів метро в Києві перетворили на ринок — фото та відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Один з вагонів метро в Києві перетворили на ринок — фото та відео

Один з вагонів метро в Києві перетворили на ринок — фото та відео
Джерело:  online.ua

В київському метро влаштували незвичний перформанс — керівнитцво метрополітену "відкрило" в одному з вагонів одночасно ринок та салон краси. У такий спосіб організатори хотіли продемонструвати пасажирам, на що перетвориться підземка, якщо вони будуть підтримувати нелегальну торгівлю.

Джерело: Facebook-сторінка заступниці начальника "Київського метрополітену" Наталки Макогон

У київському метро для боротьби з нелегальною торгівлею відкрили салон краси та ринок

"Візуалізували з Антоном Скуратовим, у що може перетворитися метро, якщо ми будемо підтримувати нелегальну торгівлю своїми гривнями. Концентрат всього, що ми бачимо щодня, паралельно слухаючи заклики не жертвувати кошти невідомим особам та не купувати товари у невстановлених місцях та дотримуватися правил", — наголосила представниця метрополітену.

На оприлюднених світлинах можна побачити, що у вагоні "працював" салон краси, "продавали" овочі та фрукти, а також одяг, взуття та мобільні телефони. Зірковими учасниками перфоменсу стали українська співачка Jerry Heil та блогер Антон Скуратов.

Наталка Макогон звернула увагу на те, що українці доволі часто захищають нелегальних торговців, коли до них підходять поліцейські, розповідають про "скрутні часи і політичну ситуацію".

"Переконана, що музика має бути у концерт-холах (Jerry Heil, збирай стадіони), торгівля — у торгових центрах або фермерських крафтових рядах, та й всі інші послуги — у салонах, магазинах і точно не в метро", — підкреслила представниця метрополітену.

Як кияни відреагували на "ринок" в метро:

  • А цей во, картоплю у ваші кульочки будуть зважувать чи свої приносити? Насправді акція дуже класна!;

  • Підтримую все, крім музики. Бо вона це єдине, що робить перебування у підземці та монотонну буденність трішечки приємнішою;

  • Чудова ідея;

  • Крута соціальна ініціатива;

  • Круто, що підтримуєте такі відверті проєкти.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?