Окупанти РФ вбили цивільного у Бериславі, скинувши вибухівку з дрона
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти РФ вбили цивільного у Бериславі, скинувши вибухівку з дрона

Олександр Прокудін / Херсонська ОВА
Обстріл

У Бериславі Херсонської області росіяни з дрону скинули вибухівку на мотоцикліста 22 січня. Він загинув.

Російська армія продовжує вбивати цивільних

Як повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін, у Бериславі росіяни з дрона скинули вибуховий предмет на місцевого жителя.

За словами голови ОВА, травми, несумісні з життям, отримав чоловік, який їхав вулицею на мотоциклі.

Нині особа загиблого встановлюється, — додав Прокудін.

Обстріли Берислава Херсонської області

Берислав Херсонської області постійно перебуває під обстрілами російських військ, які окупували Херсонську область після масштабного вторгнення РФ в Україну в лютому 2022 року.

Наприклад, 18 вересня 2023 року росіяни атакували Берислав Херсонської області з безпілотника, скинувши вибухівку біля автовокзалу. Тоді постраждали чотири місцеві жителі.

А в листопаді минулого року внаслідок російського обстрілу Берислава в Херсонській області загинув чоловік, якого росіяни атакували з безпілотника, коли він їхав на велосипеді. Жінка отримала поранення.

Також 8 грудня російські терористи здійснили проти регіону 62 обстріли. Загалом було випущено 318 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації. Зокрема 41 снаряд влучив по Херсону.

Терористи поцілили у:

  • житлові квартали населених пунктів області;

  • будівлю об'єкта критичної інфраструктури у Херсоні.

Внаслідок атаки був поранений.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?