Олімпіада-2024. Коли та де дивитися офіційну церемонію закриття ігор
Категорія
Спорт
Дата публікації

Олімпіада-2024. Коли та де дивитися офіційну церемонію закриття ігор

Олімпіада-2024. Коли та де дивитися офіційну церемонію закриття ігор
Джерело:  Суспільне. Спорт

11 серпня відбудеться закриття цьогорічних Літніх Олімпійських Ігор у Парижі. Церемонія пройде на стадіоні Стад де Франс.

Головні тези:

  • Церемонія закриття Літніх Олімпійських Ігор-2024 у Парижі відбудеться 11 серпня на стадіоні Стад де Франс о 22:00 за київським часом.
  • Трансляцію церемонії можна подивитися онлайн на Суспільне Спорт, шоу матиме назву “Рекорди".
  • Серед виконавців на закритті Олімпіади-2024 можливо виступлять репер Снуп Доґґ, французькі гурти, Біллі Айліш та можлива поява голлівудського актора Тома Круза.
  • Українські спортсмени показали вражаючі результати на Олімпіаді-2024, здобувши загалом 12 медалей, серед яких 3 золоті, 5 срібних і 4 бронзові.

Коли та де дивитися церемонію закриття Олімпіади-2024

Церемонія закриття Олімпійських ігор у Парижі розпочнеться на одному з найвідоміших стадіонів Франції — Стад де Франс о 22:00 за київським часом.

Трансляція шоу доступна онлайн на Суспільне Спорт.

Як зазначається, шоу матиме назву "Рекорди" — його, як і відкриття, зрежисує Томас Джоллі.

Цією церемонією Томас Джоллі хотів запропонувати глядачам по-справжньому захопливу колективну подорож: у минуле, до витоків Ігор, у майбутнє і, зрештою, у позачасовий всесвіт. Амбіція полягає в тому, щоб святкувати в зупиненому часі, з усвідомленням того, що разом ми можемо змінити світ на краще — зазначають організатори на офіційному сайті ОІ-2024.

Як повідомляє BBC, на закритті, ймовірно, виступить американський репер Снуп Доґґ, який ніс Олімпійський вогонь на цьогорічній естафеті.

Також серед виконавців очікують виступи французьких гуртів — Air та Phoenix, співачки Біллі Айліш та гурту Red Hot Chili Peppers. Однак представники артистів не коментували цю інформацію.

Окрім цього, що на шоу з'явиться і голлівудський актор Том Круз. Він може спуститися на парашуті з вершини стадіону Стад де Франс з олімпійським прапором у руках.

Україна на Олімпіаді-2024

Загалом Україна здобула на Олімпійських іграх у Парижі 12 медалей. Серед них 3 золоті, 5 срібних і 4 бронзові.

Буквально 10 серпня Ірина Коляденко принесла Україні срібло Олімпійських ігор — 2024 у вільній боротьбі у вагової категорії до 62 кг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?