Олімпійська збірна України з футболу розгромила молодіжку Італії — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Олімпійська збірна України з футболу розгромила молодіжку Італії — відео

Збірна України
Джерело:  Суспільне. Спорт

У Марселі (Франція) триває міжнародний турнір з футболу Tournoi Maurice Revello. Олімпійська збірна України з футболу (U23) розгромила Італію у матчі U23 під час підготовки до Олімпіади-2024.

Головні тези:

  • Олімпійська збірна України U23 продемонструвала вражаючу форму, перемігши молодіжну команду Італії U21 з рахунком 4:0 на турнірі Tournoi Maurice Revello в Марселі.
  • Гравці Руслана Ротаня продовжують підготовку до Олімпіади-2024, демонструючи високий рівень гри та результативність на міжнародному рівні.
  • Команда України показала впевнену гру, відзначившись чотирма голами у матчі з Італією, що свідчить про сильну конкурентоспроможність українського футболу.
  • Голи від Олександра Мартинюка, Максима Хланя, Данила Сікана та Назара Волошина дозволили збірній України здобути впевнену перемогу у матчі.
  • Єгор Ярмолюк та Ігор Краснопір також доклали немало зусиль у перемогу в грі збірної України з футболу на турнірі Tournoi Maurice Revello.

Олімпійська збірна України з футболу перемогла команду з Італії з рахунком 4:0

Олімпійська збірна України з футболу (U23) у другому поєдинку завдала нищівної поразки молодіжній команді Італії (U21) — 4:0.

Підопічні Руслана Ротаня продовжують підготовку до Олімпіади-2024 на товариському турнірі Моріса Ревелло.

"Синьо-жовті" в першому матчі розгромили Індонезію U20. Другий поєдинок Україна провела проти Італії.

Олімпійська збірна проведе ще два матчі групового раунду (проти Панами та Японії) та щонайменше один стиковий матч плей-оф.

Як пройшов матч зі збірною Італії

Олімпійська збірна України першою відкрила рахунок: на 31-й хвилині першого тайму півзахисник Олександр Мартинюк зробив передачу на Максима Хланя, який обіграв італійських захисників та пробив у дальню верхню дев'ятку. До кінця тайму рахунок залишився 1:0 на користь України.

У другій половині гри "синьо-жовтим" вдалось подвоїти перевагу: на 53-й хвилині Олександр Мартинюк сильно пробив з-за межі штрафного майданчика, поціливши у лівий верхній кут воріт. Для Мартинюка цей гол став дебютним за олімпійську команду України.

Вже через 11 хвилин хавбек Арсеній Батагов віддав передачу на Хланя, який пробив по воротах. Півзахисника заблокували, але на добиванні зіграв нападник Данило Сікан, забивши третій гол у поєдинку.

Одразу після заміни Ігор Краснопір віддав передачу на Єгора Ярмолюка який випередив захисників збірної Італії та віддав передачу в центр штрафного майданчика на Назара Волошина. Футболіст забив четвертий гол на 71-й хвилині матчу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?