Олімпійська збірна України з футболу виступить на престижному турнірі у Франції
Категорія
Спорт
Дата публікації

Олімпійська збірна України з футболу виступить на престижному турнірі у Франції

футбол

Олімпійська збірна України з футболу у червні цього року візьме участь у міжнародному турнірі Maurice Revello у Франції.

Олімпійська збірна України з футболу виступить на престижному турнірі у Франції

Команда Руслана Ротаня потрапила до групи B, де їхніми суперниками стануть однолітки з Єгипту, Італії, Панами та Японії.

До Групи А, відповідно, потрапили: Кот-д'Івуар, Мексика, Саудівська Аравія, Південна Корея та Франція.

Нагадаємо, молодіжна збірна України U-21 під керівництвом Руслана Ротаня на торішньому Євро дійшла до півфіналу турніру, де поступилася Іспанії. Цей результат дав Україні першу в історії країни путівку на футбольний турнір Олімпіади.

До олімпійської збірної на Ігри-2024 можна буде включити 15 гравців, яким виповнилося не більше 23 років, а також трьох футболістів без вікових обмежень.

Українці виступатимуть у групі B, де зустрінуться з Аргентиною, Марокко та представником азіатської кваліфікації.

Як пройшов перший тайм матчу Україна-Ісландія

У перші півгодини матчу футболісти України та Ісландії грали фактично на рівних.

Збірна Ісландії активно намагалась атакувати, однак отримувала у відповідь гострі контратаки з боку українських футболістів.

Між тим на 30-й хвилині завдяки індивідуальній майстерності А. Гудмундссон обійшов оборонців збірної України біля штрафного та з лівої ноги технічно пробив прямісінько в кут воріт Луніна.

Вдруге поспіль героєм ледь не став Яремчук.

На 39-й хвилині форвард збірної України з кількох метрів замкнув простріл Циганкова. Однак, асистент опинився в офсайді, коли Судаков закидав йому з глибини. Гол перед перервою суддівська бригада скасувала.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?