Онук художниці Марії Примаченко розкрив її пророцтво щодо війни РФ проти України
Категорія
Культура
Дата публікації

Онук художниці Марії Примаченко розкрив її пророцтво щодо війни РФ проти України

Марія Примаченко
Джерело:  Укрінформ

Одна з найвідоміших українських художниць Марія Примаченко знала, що Росія розпочне війну проти України й попереджала про це свою рідню. Про це розповів її онук — Петро Примаченко — 58-річний художник, який став на захисти батьківщини з перших днів повномасштабного вторгнення РФ.

Головні тези:

  • Марія Примаченко передбачила війну РФ проти України та попередила свою сім'ю.
  • Петро Примаченко, онук художниці, став захисником батьківщини та бере участь у війні проти РФ.
  • Марію Примаченко вважали віщункою ще за життя, адже її пророцтва доволі часто здійснювалися.

Про що попереджала Марія Примаченко

За словами онука легендарної художниці, перед відходом в інші світи (а сталося це 18 серпня 1997 року) бабуся Марія зібрала всю сім’ю до себе на свято. Місцеві це називали “празником”.

Потім покликала до себе Івана й мене та й каже: «Ой, хлопці, вам ще прийдеться таке пережить — таке пережить! Що ви навіть не уявляєте». А ми: що пережить? Та ну, все нормально. Вона каже: «От побачите: ще таке буде! — згадує Петро Примаченко.

Минуло багато років, Петро виріс й лише згодом зрозумів, що його бабуся тоді передбачала нинішню війну.

Що важливо розуміти, Марію Примаченко ще за життя вважали віщункою.

Марія Примаченко (Фото: Фонд родини Марії Примаченко)

Зараз Петро Примаченко — старший стрілець мобільно-вогневої групи, працює по повітряних цілях, які летять на Київ та область.

Він пішов воювати з перших днів повномасштабного російського вторгнення в Україну, захищав Київську область.

Що Петро Примаченко розповідає про свою роботу

За словами захисника, у більшості випадків у нього та його побратимів нічна робота, тому найкраще побажання: тихих ночей.

Хоча й денних повітряних тривог лунає чимало, — зазначає Петро Примаченко.

Оборонець також додав, що дуже сумує через нещодавню втрату найкращого друга та не полишає мрії разом з його синами після нашої Перемоги завершити облаштування великого парку “Птаха Марії Примаченко”.

Петро “Марсель” Примаченко (Фото: особистий архів)

Ми прикриваємо Київ під час повітряних тривог… Загалом  батальйон перекинули зараз на Донецький  напрямок. Наша група залишається весь час поблизу Києва. Працюємо по повітряних цілях, — розповів Петро.

Він також зазначає, що результативність їхньої команди залежить від того, що підрозділу неабияк пощастило з командирами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?