Овечку Вале зі Швейцарії назвали найкрасивішою в світі
Категорія
Світ
Дата публікації

Овечку Вале зі Швейцарії назвали найкрасивішою в світі

Овечку Вале зі Швейцарії назвали найкрасивішою в світі
Джерело:  online.ua

Чорноносі вівці Вале ростуть в однойменному регіоні в Швейцарії, але їхня популярність зростає. На їхній батьківщині вони задокументовані в історичних творах ще в 15 столітті під назвою Walliser Schwarznasenschaf.

Джерело: Crafty Diply

Овечку Вале назвали «найкрасивішою у світі» з очевидних причин. Якщо є порода, яка, на загальну думку, займає вершину в піраміді привабливості, це її порода.

“Вівці завжди милі. Це факт. Але милий – це спектр, розумієте? Я маю на увазі, є "ох, так мило", аж до "omg_it's_so_cute_I_could_die_right_now !! Ви тільки подивіться на них!" - Коментують блогери, що перебувають під враженням.

Судячи з усього, порода майже вимерла двічі, один раз через хворобу і один раз через схрещування, але щоразу фанати згуртовувалися, щоб зберегти їх.

Овечки породи Вале - хороший домашній улюбленець

У всіх валлійських овець чорні вуха, коліна, лапи та стрибальні суглоби. З них виходять популярні домашні тварини, тому що вони люблять спілкуватися з людьми і, як відомо, тривалий час стежать за ними.

Їхня вовна недостатньо м'яка для гарного одягу, але популярна для виготовлення килимів та тапочок, а також відмінно підходить для мокрого валяння.

Порода вже прижилася у Великій Британії і нещодавно була завезена до Нової Зеландії.

Але їхня популярність тільки зростає, і це може бути лише питанням часу, коли ці пухнасті милі тварини з їхньою кучерявою шерсткою та темними наколінниками з'являться у всьому світі.

Днями ми повідомляли про ще одну знахідку у світі тварин - у Південній Африці мешкає унікальна жаба, яка підкорила весь світ своїм зовнішнім виглядом і звуками, що видає при небезпеці. Вона схожа на авокадо, а коли сердиться — пронизливо пищить як гумова іграшка. У цих чудових жаб короткі лапки, вони не вміють стрибати, а по суші дуже повільно переміщаються, як маленькі черепашки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?