Партизани АТЕШ здійснили чергову диверсію на залізниці у Криму — відео
Категорія
Події
Дата публікації

Партизани АТЕШ здійснили чергову диверсію на залізниці у Криму — відео

Залізниця
Джерело:  АТЕШ

Агенти кримськотатарського руху опору АТЕШ знову підірвали об'єкт на залізниці у тимчасово окупованому Криму. Цього разу вдала “бавовна” відбулася у Армянську.

Головні тези:

  • Агенти руху опору АТЕШ знову здійснили успішну диверсію на залізниці Криму.
  • Діяльність АТЕШ спрямована на ускладнення логістики окупантів та паралізацію залізничного сполучення ворожих сил.
  • Знищення релейних шаф на залізницях до Херсонської області та Маріуполя відіграє ключову роль у тому, щоб завадити переміщенню військової техніки РФ.
  • Диверсії АТЕШ ускладнюють життя окупантам і нагадують їм про відповідальність за їх дії, навіть на території Росії.
  • Зокрема внаслідок диверсії в Армянську було паралізовано постачання техніки та боєприпасів з Криму до Херсонської області.

“Бавовна” на залізниці в Армянську: що відомо

АТЕШ знищив чергову релейну шафу та зірвав постачання з Криму до Херсонської області.

Цього разу агенти АТЕШ обрали метою залізничну гілку, якою рашисти здійснюють постачання важкої техніки та боєприпасів з Криму до Херсонської області, — йдеться у дописі на каналі руху у Telegram.

У результаті успішної операції було знищено релейну шафу в районі Армянська. Ця операція значно ускладнила логістику для окупантів.

Наші агенти на всіх тимчасово окупованих територіях продовжують боротьбу. Ми зробимо все, щоб залізничне сполучення рашистів було паралізоване вже найближчим часом.

РФ перекидає військову техніку на ТОТ залізницею

У результаті диверсії було знищено релейну шафу на лінії, що з'єднує російський Ростов з окупованим українським Маріуполем.

Цією гілкою армія РФ перекидає живу силу і техніку на окуповані території. Також вона відкриває доступ до морського шляху.

Наш агент спалив релейну шафу на залізниці Ростов-на-Дону — Маріуполь, — йдеться в повідомленні АТЕШ.

В АТЕШ пояснили, що ця залізнична гілка відіграє ключову роль у перекиданні військових сил та техніки між різними частинами Південного військового округу РФ.

Також вона відкриває доступ до морського шляху.

Диверсії такого роду не дозволяють окупантам розслабитися, нагадуючи, що вони повинні відповідати за свої дії, навіть на території РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?